Η πιο wild χριστουγεννιάτικη εκστρατεία έχει ξεκινήσει ήδη από το The Body Shop!

 

Αυτές τις γιορτές αν επιλέξετε δώρα The Body Shop θα βοηθήσετε να προστατευτούν άγρια ζώα υπό εξαφάνιση! 

Το επιτυχημένο πρόγραμμα Πράσινες Γέφυρες (Bio-Bridges ) της The Body Shop έχει ως στόχο να αποκαταστήσει 75 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από δασικές εκτάσεις μέχρι το 2020 σε τοποθεσίες υψηλής βιοποικιλότητας που φιλοξενούν μερικά από τα πιο απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα του κόσμου, βοηθώντας στην προστασία τους από την εκμετάλλευση, τη λαθροθηρία και τη μη βιώσιμη υλοτομία.

spa-of-the-world-luxurious-body-collection-open

Μετά το Βιετνάμ, η  Μαλαισία και η Ινδονησία επιλέχθηκαν για να αποτελέσουν τις τοποθεσίες που θα διεξαχθούν τα νέα projects Πράσινες γέφυρες (Bio-Bridges), εξαιτίας της αυξανόμενης απειλής από την απώλεια των ενδιαιτημάτων στις περιοχές αυτές, που προκαλεί περισσότερο από ποτέ τον κατακερματισμό των ζώων και των ενδιαιτημάτων. Η πιο σημαντική μείωση των ενδιαιτημάτων σε όλο τον κόσμο συμβαίνει στη Μαλαισία και την Ινδονησία, με 11 εκατομμύρια εκτάρια δασών να χάνονται από το  2000 έως και το 2010 *.

batang-toru-forest-copyright-yel-socp-2_incrspj001

Oι πελάτες της The Body Shop σε όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετέχουν στο project Πράσινες Γέφυρες (Bio-Bridges) ώστε κάθε φορά που ένας πελάτης αγοράζει ένα ειδικά επιλεγμένο δώρο κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016,  θα προστατεύει 1 τετραγωνικό μέτρο ενδιαιτημάτων και τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα. Η The Body Shop έχει ως στόχο να δωρίσει £ 200,000 κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Τα κεφάλαια θα μοιραστούν σε αυτά τα τρία projects, με το 58% να πηγαίνει στο project του Βιετνάμ, το 21% στο project της Ινδονησίας και το 21% στο project της Μαλαισίας.

 

Ο Christopher Davis, International Director of Corporate Responsibility στη The Body Shop αναφέρει: «Λόγω της αυξημένης απαίτησης του κόσμου επιμηκύναμε το πρόγραμμα Πράσινες Γέφυρες  τα Χριστούγεννα του 2016 και προσθέσαμε δύο επιπλέον τοποθεσίες στην Ινδονησία και τη Μαλαισία. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση στο αρχικό μας πρόγραμμα Αυτά τα Χριστούγεννα, ενώ προωθούμε την εκστρατεία  “The Wildest Christmas Ever”, θα χρηματοδοτήσουμε έργα για την προστασία των  ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση, όπως ο είναι ο Ουραγκοτάγκος, η Τίγρης της Σουμάτρας , η Τίγρη της Μαλαισίας  και ο Ασιατικός ελέφαντας. »

1054519-love-me-butter-fruity_2

 

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποια καλύτερη αφορμή για να δωρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τις υπέροχες υφές και μυρωδιές και τα αγνά συστατικά των προϊόντων The Body Shop!

Μερικές πληροφορίες ακόμη: Το πρόγραμμα Πράσινες Γέφυρες είναι ένα στοιχείο της Δέσμευσης  Enrich Not Exploit™  της The Body Shop, η οποία έχει ως στόχο να κάνει τη The Body Shop την πιο ηθική και πραγματικά αειφόρο παγκόσμια επιχείρηση στον κόσμο. Η The Body Shop έχει θέσει 14 συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους που είναι υπεύθυνη να ολοκληρώσει μέχρι το 2020.

1055771-oils-of-life-ultimate-skincare-collection_2

Σχετικά με τις πράσινες γέφυρες: Το πρόγραμμα της «Πράσινες γέφυρες» έχει ως στόχο να αναγεννήσει 75 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα δασικών εκτάσεων και να προστατεύσει τις περιοχές αυτές από την εκμετάλλευση, την λαθροθηρία και την παράνομη υλοτομία. Οι πράσινες γέφυρες αποκαθιστούν και επανασυνδέουν μονοπάτια μέσα στο υγιές τροπικό δάσος, συνδέοντας απομονωμένα και απειλούμενα είδη ζώων και φυτών δίνοντας τους τη δυνατότητα να αναγεννηθούν και να ευδοκιμήσουν. Ένα άλλο αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος είναι η συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων στην μακροπρόθεσμη προστασία των ενδιαιτημάτων (βιότοπων), βοηθώντας τους παράλληλα να έχουν πιο αειφόρο τρόπο ζωής.


Managing Editor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

READ ALSO