Η Κorres μας θυμίζει: Η προστασία από τον ήλιο διαρκεί όλο τον χρόνο

 

1η Μαρτίου, πρώτος ήλιος της άνοιξης και το παραδοσιακό κόκκινο-λευκό βραχιολάκι συνεχίζει να θυμίζει την ανάγκη προστασίας από τις πρώτες δυνατές ακτίνες.

1η Μαρτίου, η ημέρα που μεταφέρει το μήνυμα της προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή, καθώς η ΚΟΡΡΕΣ μετατρέπει σε θεσμό το March Ribbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing.

1η Μαρτίου 2018 – 28η Φεβρουαρίου 2019. Προστασία και πρόληψη κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών, με προϊόντα που θωρακίζουν το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση, ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία. Η ΚΟΡΡΕΣ απαντά σε αυτή την πρόκληση με το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού, με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς στη συλλογή νέας γενιάς αντηλιακών προστίθεται και η εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες, που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες.

 

 

Κάποια Facts που πρέπει να γνωρίζουμε για την έκθεσή μας στον ήλιο: 

 • Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.
 • Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης – πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.
 • Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
 • Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.
 • 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
 • 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
 • 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
 • 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά – είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
 • Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.
 • 15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε; 

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βασίζεται στο καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου – με και χωρίς χρώμα, αλλά και σε νέα matte εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες – επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου, προσφέροντας ταυτόχρονα 4 δράσεις:

 • Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB
 • Αντιρυτιδική δράση
 • Προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων
 • Ενυδάτωση

Ένα silicone-free, νέας γενιάς αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση, που προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων – αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από δερματολόγο.

Κόκκινο σταφύλι: Αντηλιακή κρέμα προσώπου ματ/αντιρυτιδική κατά των πανάδων SPF30 & SPF 50 για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες 

Αντηλιακή/αντιρυτιδική κρέμα ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων, για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Βασισμένη στο καινοτόμο, ισχυρά αντιοξειδωτικό δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, καταπολεμά τη φωτογήρανση και προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, απορροφώντας τη γυαλάδα, όπως επιβεβαιώνουν 9 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν. Χωρίς σιλικόνες, με dry touch, ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ: Στη συλλογή θα βρείτε την αντιρυτιδική και ματ αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων (με δείκτη SPF30 & SPF 50) με ή χωρίς χρώμα, το αντιγηραντικό/αντηλιακό γαλάκτωμα SPF50, το αντιγηραντικό/λάδι σώματος SPF20 και το αντιγηραντικό After-Sun με κόκκινο σταφύλι.

 

 

Τα συστατικά στοιχεία που σας εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Ένα καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα σπάνιου είδους κόκκινου σταφυλιού, με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα, αλλά και τον κόκκινο χυμό, που οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, όπως οι ανθοκυανίνες – ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες. Τα βλαστοκύτταρα από κόκκινο σταφύλι προστατεύουν από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ: Οι ισοφλαβόνες σόγιας διαθέτουν αντιοξειδωτική δράση που εμποδίζει τη δημιουργία και απαλύνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CURCUMA LONGA: Ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΟ: Βελτιώνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων.

ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ: Ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό του δέρματος ενάντια στις ακτίνες UV, αυξάνουν την ελαστικότητα, έχουν ενυδατικές ιδιότητες.

ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5: Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, ανακουφίζει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

 

Tips: Η σωστή πρόληψη διαρκεί 12 μήνες το χρόνο

 • Αντηλιακή προστασία του δέρματος κάθε ημέρα, κάθε εποχή, κάθε μήνα.
 • Συστήνεται η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, αλλά και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA.
 • Συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ενισχύουν την προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.
 • Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, η σωστή ποσότητα επάλειψης είναι 2mg/cm2 – περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό και περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα.
 • Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
 • Συστήνεται η εφαρμογή του αντηλιακού σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.
 • Ειδικότερα μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση, απαιτείται συχνή επάλειψη – κάθε δυο ώρες ή και συχνότερα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, επισκεφθείτε το www.stopsunageing.com

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

READ ALSO