KidsHub: Ένας κόσμος… παιδικά πλασμένος!

 

Ο πιο ολοκληρωμένος, ηλεκτρονικός, οδηγός πολιτισμού για παιδιά, ξεκίνησε τη λειτουργία του

Τo www.kidshub.gr  είναι εδώ και φιλοδοξεί να αποτελέσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα φιλοξενεί πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων, καθιστώντας την ως τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή κοινότητα γονέων της χώρας.

Πώς θα το καταφέρει αυτό; Το KidsHub προσφέρει πρωτίστως έναν πλήρη χάρτη προτάσεων παιδικής ψυχαγωγίας για την Αττική, με στόχο να προάγει την πραγματική έννοια του όρου Ψυχαγωγία [ψυχή και άγω] που εκτός από ευχαρίστηση, εκτόνωση, χαλάρωση προσφέρει πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

Απευθύνεται σε γονείς αλλά και νονές, νονούς, θείες, θείους, γιαγιάδες, παππούδες με παιδιά έως 12 ετών. Στις σελίδες του αναρτώνται όλες οι οργανωμένες δραστηριότητες παιδικής ψυχαγωγίας που υλοποιούνται από φορείς / εταιρείες / μουσεία / ιδρύματα.

Με μία μόνο απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα του www.kidshub.gr: «Τι – Πού – Πότε»,  ο γονέας αποκτά πρόσβαση στο σύνολο της πληροφορίας για εκατοντάδες δραστηριότητες στην Αττική, καταχωρημένες σε 12 κύριες κατηγορίες. Αθλοπαιδιές, Θεάματα & εκδηλώσεις, Βιωματικά εργαστήρια, Επιστήμες και τεχνολογία, Βιβλιοθήκες, Παιδότοποι, Luna park, Escape room, Bowling, Επαφή με τη φύση, Περιήγηση στην πόλη και Summer camps. Αρκούν, η επιθυμητή ημερομηνία, το αγαπημένο είδος δραστηριότητας του παιδιού και η περιοχή ενδιαφέροντος. Σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίζονται στην οθόνη όλες οι εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας που λαμβάνουν χώρα στην Αττική. Ένας ατελείωτος όγκος πληροφοριών παιδικής ψυχαγωγίας, που παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για πάντα και οι γονείς μπορούν να τον διαχειριστούν με γρήγορο και πρακτικό τρόπο.

 

 

Επιπλέον το www.kidshub.gr ήρθε για να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων τα οποία απαιτούνται από τους γονείς, για τη ψυχαγωγία αλλά και τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών τους. Αντιλαμβανόμενο την οικονομική δυσκολία που μπορεί να βιώνει η μέση Ελληνική οικογένεια, δίνει ένα πλήθος προνομίων, με σημαντικό οικονομικό όφελος. Στα Gold KidsHub μέλη του, προσφέρει εντελώς δωρεάν μοναδικά δώρα όπως: προσκλήσεις  για θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις και happenings αλλά και σημαντικές εκπτώσεις για αγορές παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και βιβλίων σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επιπλέον εκπτωτικά κίνητρα προσφέρονται στους γονείς – συνδρομητές, για αγορές παιδικών γλυκών, συμμετοχή των παιδιών τους σε επιμορφωτικά προγράμματα – summer camps καθώς επίσης και για επισκέψεις σε οργανωμένους παιδότοπους. Με μία μικρή συνδρομή 4 ευρώ [+ ΦΠΑ] ανά μήνα, το Gold KidsHub μέλος αποκτά πρόσβαση σε προνόμια πολλαπλάσιας αξίας συγκριτικά με το τίμημα της συνδρομής του, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Όλα αυτά τα προνόμια απαντούν στις ανάγκες των γονιών σε καιρό κρίσης. Γιατί το www.kidshub.gr έχει δημιουργηθεί από γονείς για γονείς, καθώς οι δημιουργοί του KidsHub, έχουν σπαταλήσει και οι ίδιοι ατελείωτο χρόνο για να βρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και αντιλαμβάνονται κατά τον ίδιο τρόπο, την προσπάθεια όλων των γονέων, με κάθε οικονομική θυσία και κόντρα στην πίεση της καθημερινότητας, να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους.

Με σκοπό, η κλασική και αγωνιώδης ερώτηση «τι θα κάνω τα με παιδιά το Σ/Κ;» να αντικατασταθεί με τη φράση ανακούφισης και ευφορίας «μα τι να επιλέξω πρώτα!» το www.kidshub.gr ήρθε στη ζωή όλων των Ελλήνων γονέων, για να επιβεβαιώσει πως υπάρχει ένας ενδιαφέρον παιδικός κόσμος…. “πραγματικά” πλασμένος!

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

READ ALSO