Αυτά είναι τα παπούτσια που μετατρέπονται από high heel σε flat μέσα σε ένα λεπτό!

Πέντε διαφορετικά ύψη σε ένα και μόνο ζευγάρι!

Θυμάστε όλες εκείνες τις φορές που έχετε αποφασίσει να σας συνοδεύσει στην οποιαδήποτε έξοδό σας το αγαπημένο σας high heel ζευγάρι αλλά μια ώρα μετά -όσο ωραία και να είναι τα παπούτσια- καταλήγετε να μετανιώσετε την επιλογή σας, αφού o ο πόνος είναι μεγαλύτερος απ’ όσο φανταζόσασταν; Φυσικά, η εναλλακτική είναι να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι flat, ώστε αν μη τι άλλο στην επιστροφή να νιώσετε την ανακούφιση που αποζητάτε αλλά κι αυτό μόνο εάν το επιτρέψει η τσάντα. Σωστά;

Όχι ακριβώς! Η απάντηση έρχεται από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από το γερμανικό brand παπουτσιών «Mime et Moi» που αποφάσισε να κατασκευάσει παπούτσια στα οποία η κάθε γυναίκα μπορεί να αλλάζει το ύψος ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε στιγμής. Τα τακούνια είναι αποσπώμενα και κυκλοφορούν σε πέντε διαφορετικά μεγέθη, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να έχουμε από flat μέχρι stiletto μέσα σε μόλις ένα λεπτό ενώ οπτικά δίνουν την αίσθηση ενός οποιουδήποτε κλασικού παπουτσιού. Η ποικιλία, δε, σε χρώματα είναι μεγάλη, επιτρέποντας ακόμη και mix & match μεταξύ παπουτσιού και τακουνιού.

Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, στα υπέρ τους έχουμε να προσθέσουμε ότι μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε τσάντα, ανεξαρτήτου μεγέθους, αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε πια είναι να έχουμε μαζί μας τα «ανταλλακτικά» και όχι ολόκληρο το παπούτσι!

Το κόστος των παπουτσιών κυμαίνεται από 175 μέχρι 205 ευρώ και των τακουνιών από 25 έως 40.

 

Από την Νατάσσα Σχοινά Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

READ ALSO