Τα γυαλιά ηλίου BÆNDΙΤ είναι μια μεγάλη ιδέα που ξεκίνησε με μια απογοήτευση

 

Λέγονται Baendit και διεκδικούν την θέση τους στην κάθε μας μέρα

Το concept της μείωσης του μεγέθους ενός αντικειμένου που μεταφέρει κανείς όλη μέρα επάνω του είναι εξαιρετικό, έχει ωστόσο ένα ελάττωμα. Τα γυαλιά ηλίου διπλώνουν αφήνοντας τον φακό προς τα έξω απροστάτευτο, κάτι που κάνει όλη τη διαδικασία μάταιη μια που σημαίνει ότι χρειάζονται πάντα και μια ειδική θήκη. Αυτό έκανε τους δημιουργούς του BÆNDIT να σκεφτούν: πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτό;

Μια επαναστατική δομή συγκροτήθηκε έτσι ώστε τα γυαλιά ηλίου του brand να διαχωρίζονται και να συνδέονται πάλι σε 5 κομμάτια, από τα οποία 3 μέρη επιτρέπουν την ευελιξία και 2 περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι άριστων φακών. Το ΒÆNDIT είχε γεννηθεί και πλέον οι χρήστες μπορούσαν να αλλάζουν χρώματα και σχήματα στα γυαλιά τους ανάλογα με τη διάθεση χωρίς να αγοράζουν πολλαπλά ζευγάρια.

Πως λειτουργεί το σχήμα; Όλα τα κομμάτια του BÆNDIT αλλάζουν το ένα με το άλλο και μπορούν να συνεργαστούν με όλα τα άλλα μοντέλα του BÆNDIT. Μπορεί κανείς να αλλάξει χρώμα, να αναμίξει τα στοιχεία και να δημιουργήσει το τέλειο ζευγάρι, ενώ με την ειδική πατενταρισμένη δομή του μπορεί να ταιριάξει και στις μικρότερες τσέπες και σε όλα τα lifestyles. Τα χρειάζεστε χαλαρά και άνετα μέχρι να θέλετε να κάνετε ένα άθλημα; Τότε πιέσετε τα απλώς στο πρόσωπο και είσαστε έτοιμοι για δράση. Μετά μπορείτε να τα διπλώσετε και να τα αποθηκεύσετε για να μείνουν ασφαλή μέχρι την επόμενη χρήση τους!

Τα ονόματά τους; Αυτά είναι εμπνευσμένα από τους διασημότερους κλέφτες της ιστορίας: NED KELLY, SALVATORE GIULIANO, BELLE STARR, RED BARON, AL CAPONE, και SUNDANCE KID.

 

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

READ ALSO