Χορηγός Prix de Beauté 2021: Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Εμβληματικός διαγωνισμός για την ανάδειξη των κορυφαίων Προϊόντων Ομορφιάς στην Ελλάδα, τα Prix de Beauté 2021 υλοποιούνται για εικοστή πρώτη φορά με τη συνεργασία του περιοδικού Beauté και χορηγό το αναδιπλούμενο premium smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G: Στυλ, λειτουργικότητα και ασταμάτητη διασκέδαση

Το νέο premium foldable smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ανήκει στη νέα γενιά αναδιπλούμενων συσκευών που καθόρισε τις εξελίξεις της κατηγορίας ενσωματώνοντας δεξιοτεχνία και εντυπωσιακές καινοτομίες σε μια συσκευή. Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αναβαθμισμένη εμπειρία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δίνουν ξεχωριστό στίγμα στο DNA της νέας αναδιπλούμενης συσκευής της Samsung.

Δεξιοτεχνικές καινοτομίες

Για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο Galaxy smartphone, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G διαθέτει ανθεκτικότητα στο νερό IPX8. Με δυο λόγια κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από το νέο υλικό Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Galaxy smartphone, ενώ σε συνδυασμό με το γυαλί Corning Gorilla Glass Victus προστατεύει από γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Επιπλέον, χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία Sweeper, το εσωτερικό του μηχανισμού αναδίπλωσης διασφαλίζει προστασία από τη σκόνη και άλλα σωματίδια, διατηρώντας την ανθεκτικότητα της συσκευής και την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Συμπαγής λειτουργικός σχεδιασμός

Στα συν του Samsung Galaxy Z Flip3 5G, περιλαμβάνεται ο κομψός, συμπαγής σχεδιασμός. Αρκετά μικρό για να χωρά σε μια τσέπη, διαθέτει ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας. Όσο για την μεγαλύτερη cover screen οθόνη στο εξωτερικό μέρος της συσκευής, δημιουργήθηκε για γρήγορη και εύκολη χρήση εν κινήσει. Διαθέσιμο σε Cream, Green, Lavender και Phantom Black εκδοχές, το Samsung Galaxy Z Flip3 G5 με τον κομψό σχεδιασμό και τις premium λειτουργίες, είναι μια συσκευή που απογειώνει τις δυνατότητες της αυτό-έκφρασης.

Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι χορηγός στη διοργάνωση των Prix de Beauté 2021.

Επανασχεδιασμένη εξωτερική οθόνη

Η μεγάλη επανασχεδιασμένη οθόνη στο εξωτερικό μέρος της συσκευής διευκολύνει την προβολή ειδοποιήσεων και μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση του Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το πρόγραμμά τους, τον καιρό και να παρακολουθούν τον καθημερινό τους αριθμό βημάτων με τα νέα widget στην εξωτερική οθόνη. Επιπλέον μπορούν να συνδυάσουν το φόντο της οθόνης με τα νέα Galaxy Watch4 ή Galaxy Watch4 Classic, για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here