Δερμοκαλλυντικά – Αντηλιακή προστασία

Anthelios Shaka Fluid SPF 50+, La Roche Posay

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία αντηλιακής προστασίας Anthelios που έχει κερδί­σει την εμπιστοσύνη 60.000 δερμα­τολόγων σε όλο τον κόσμο. Πρωτοπο­ριακό αντηλιακό που προσφέρει ευ­ρέος φάσματος προστασία με την υψη­λότερη προστασία UVA από όλα τα προϊόντα της μάρκας. Πατενταρισμένη καινοτομία, η προηγμένη τεχνολογία Intelimer που εγγυάται την πιο ανάλα­φρη, αόρατη σε συνδυασμό με εξαι­ρετικά ανθεκτική προστασία και το λι­γότερο λιπαρό φινίρισμα. Δεν αφήνει λευκά ίχνη, δεν τσούζει τα μάτια, είναι ανθεκτικό σε νερό, αέρα και άμμο. Κα­τάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.


Photoderm Nude Touch SPF 50+, Bioderma

Προϊόν νέας γενιάς που συνδυάζει πο­λύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF 50+/UVA 25 με100% φυσικά φίλτρα, κάλυψη makeup και έλεγχο λιπαρό­τητας για 8 ώρες. Δημιουργεί νέα τά­ση στο φαρμακείο nude touch για αί­σθηση «γυμνού δέρματος» με απίστευ­τα λεπτόρρευστη υφή που ενισχύει λάμψη, μειώνει ατέλειες. Επαναστατι­κή φόρμουλα που «παντρεύει» φυσι­κά φίλτρα με καινοτομική τεχνολογία «liquid to powder», η οποία μεταμορ­φώνει την ανάλαφρη υφή σε πούδρα σε επαφή με το δέρμα. Αποτέλεσμα: ματ, ομοιόμορφη κάλυψη, προστασία από UV, γυαλάδα. Κατάλληλο για μει­κτό/λιπαρό δέρμα. 3 αποχρώσεις (natural, light, golden).


Νέα αντηλιακή σειρά, Caudalie

Πέντε νέα προϊόντα με καινοτόμα φίλ­τρα υψηλής προστασίας με σεβασμό στη φύση, ασφαλή για επιδερμίδα και περιβάλλον. Μείωση επιβλαβών χημικών φίλτρων που θεωρούνται ύπο­πτα για ενδοκρινικές διαταραχές (octinoxate, octocrylene) και τοξικά για το θαλάσσιο οικοσύστημα (oxybenzone, octinoxate). Εντέλει, συνθέσεις με 4 φίλτρα και νέο πατενταρισμένο αντιο­ξειδωτικό σύμπλοκο με πολυφαινό­λες, εκχύλισμα ερυθρελάτης, βιταμίνη Ε για διπλή προστασία κατά της φωτο­γήρανσης, καθώς και βιολογικό νερό και έλαιο σταφυλιών -αποκλειστικά συ­στατικά της μάρκας-για μέγιστη ενυ­δάτωση. Φόρμουλες ανθεκτικές στο νερό χωρίς υδατοδιαλυτά φίλτρα και με υψηλή βιοδιάσπαση. Χωρίς αλκο­όλ, σιλικόνη.


Sunscreen cream-to-powder & fluid-to-powder SPF 50+, Frezyderm

Νέα, πρωτοποριακή σειρά που συνδυ­άζει αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής. Και­νοτομίες: Transforming Textures που με­τατρέπει την υφή της ελαφριάς κρέμας και του γαλακτώματος σε μοναδική αί­σθηση πούδρας. White Peony Pure, με εκχύλισμα λευκής παιώνιας που ενι­σχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας, βελ­τιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Και τα δυο προϊόντα προσφέρουν πολύ υψηλή ηλιοπροστα­σία SPF50+, αντιμετωπίζουν και προ­στατεύουν από ξηρότητα, πρόωρη γή­ρανση. Αποτέλεσμα: καλλυντική ευχα­ρίστηση και φροντίδα με μία κίνηση. Αν­θεκτικά στο νερό, χωρίς parabens.


Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 30, ανάPLASIS

Νέα υφή, βελτιωμένη σύνθεση για ασφα­λή αντηλιακή προστασία από UVA/UVB και πλούσια ενυδάτωση. Δύο «όπλα» στην καρδιά της φόρμουλας: εκχύλισμα από χρυσό φύκι που λειτουργεί ως ασπί­δα προστασίας κατά την έκθεση στον ήλιο και διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος. Επιπλέον,100% φυσικά φίλτρα, χαρακτηρισμένα παγκοσμίως ως η ασφαλέστερη επιλογή αντηλιακής προ­στασίας που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και δεν απορροφώνται από το δέρμα. Δεν προκαλούν ερεθισμούς, αλλεργίες, δερματικές βλάβες, είναι στα­θερά σε συνθήκες ηλιακής ακτινοβολί­ας. Με100% φυσικό άρωμα καρύδας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here