Δερμοκαλλυντικά – Περιποίηση / Αδυνάτισμα Σώματος

Σειρά ενυδάτωσης, CeraVe

Σχεδιασμένη με τη συμβολή δερματο­λόγων της Αμερικής που παραμένουν ένθερμοι υποστηρικτές της. Με εκπλη­κτική δράση ενυδάτωσης χάρη στο συν­δυασμό από τρία ceramides όμοια με εκείνα του δέρματος: ceramide1, 3, 6-II και χοληστερόλη, λιπαρά οξέα, φυτο­σφιγγοσίνη για επανόρθωση του δερ­ματικού φραγμού. Τεχνολογία MVE, πο­λυφασικό σύστημα γαλακτώματος τύ­που «έλαιο σε νερό» αποτελούμενο από πολυστιβαδικά ομόκεντρα σφαιρίδια ελαιώδους και υδάτινης φάσης. Δομικό πλεονέκτημα: αντί για το σύνηθες σύ­στημα «ταχείας απελευθέρωσης» των συστατικών, το δέρμα ενυδατώνεται άμε­σα και με διάρκεια. Συνθέσεις από ανά­λαφρες μέχρι θρεπτικές, ευχάριστες υφές, κατάλληλες για κάθε τύπο. Xω­ρίς σαπούνι, άρωμα, parabens.


Body-Slim Cryoactif, Lierac

Αδυνατιστικό πρόγραμμα που αναπα­ράγει τα αποτελέσματα της κρυολιπό­λυσης, για ορατή μείωση της εγκατεστη­μένης κυτταρίτιδας. Καινοτομία, σύμπλο­κο ενεργής καφεΐνης, προ-ιριζίνη, wtb system που διασπάνε και καίνε το λίπος. Για100% αποτελεσματικότητα συνδυ­άζεται με slimming roller με εργονομι­κό σχήμα που φτάνει στις πιο απρόσιτες περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα. Με ενεργή gel υφή που αφήνει άμεση και παρατεταμένη αίσθηση κρύου διευκο­λύνοντας το μασάζ. Πρώτο αποτέλεσμα μετά τις 7 μέρες: λείανση όψης φλοιού πορτοκαλιού, σμιλευμένη και σφριγη­λή επιδερμίδα. Σε 28 ημέρες η εγκα­τεστημένη κυτταρίτιδα μειώνεται, το το­πικό πάχος εξαφανίζεται.


Patch-Treatment Firming Reshaping Abdomen & Hips Shock Treatment, Collistar

Νέα επιθέματα προηγμένης τεχνολο­γίας σε μεγαλύτερη σε μέγεθος έκδο­ση για επανασμίλευση της περιοχής της κοιλιάς και των γοφών. Ενισχυμένη σύνθεση με alga corallina που ανα­στέλλει τον μετασχηματισμό των προ­λιποκυττάρων σε λιποκύτταρα εξασφα­λίζοντας σύσφιξη και τόνωση και κα­φεΐνη σε μεγαλύτερη συγκέντρωση με εντατική λιπολυτική και αποσυμφορη­τική δράση. Αποτέλεσμα: η επιθυμητή περιοχή γίνεται πιο λεία και τονισμένη, το τοπικό λίπος μειώνεται. Η κοιλιά και οι γοφοί επανασμιλεύονται. Inside info: φοριούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας ή της μέρας, είναι αόρατοι ακόμα και κάτω από εφαρμοστά ρούχα.


Σειρά Sfumature di Dalia, L’Erbolario

Ταξίδι στη θηλυκότητα με τις χίλιες αποχρώσεις της εξωτικής ντάλιας. Με φίνο άρωμα μεταξένιων πετάλων που αναδίδει αριστοκρατική γοητεία. Σύν­θεση με έως 99% φυτικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες, parabens. Σειρά με απαλό τζελ καθαρισμού για πρόσω­πο-σώμα, αφρόλουτρο με δραστικά συστατικά ντάλιας, βούτυρο scrub που συνδυάζει θρεπτικές ιδιότητες βουτύ­ρου με απολεπιστική δράση κόκκων γρανάτη και κουκουτσιού ελιάς. Επι­πλέον, διακριτικά αρωματισμένη κρέμα και πούδρα λάμψης για σώμα-μαλλιά, άρωμα με νότες από ντάλια, γλυκό πορτοκάλι, palmarosa, σαπούνι, απο­σμητική λοσιόν και beauty sets – ιδα­νικά για ταξίδια και δώρα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here