Δερμοκαλλυντικά – Περιποίηση προσώπου

Σειρά Wine Elixir, Apivita

Ελιξίριο ομορφιάς με πολυφαινό­λες από αμπέλια Σαντορίνης που ξυ­πνά τη νεότητα της επιδερμίδας. Σύν­θεση με πανίσχυρο αντιγηραντικό εκ­χύλισμα που εντοπίζεται στα πλού­σια σε πολυφαινόλες φύλλα αρχαί­ων γηγενών ποικιλιών (Αθήρι, Αηδά­νι, Ασύρτικο) και πατενταρισμένο εκ­χύλισμα πρόπολης. Τεχνολογία βα­σισμένη στην πιο σύγχρονη επιστήμη μελέτης του δέρματος, την Επιγενετι­κή. Eνεργοποίηση σημαντικών πρω­τεϊνών νεότητας (σιρτουίνες, NRF2/ KEAP1), που σχετίζονται με την ανά­πλαση, την αποτοξίνωση, την αντιοξει­δωτική δύναμη της επιδερμίδας. Σειρά έξι προϊόντων με έως και 100% φυσι­κά συστατικά, που πετυχαίνουν ορα­τή μείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα, αί­σθηση lifting.


Σειρά Intensive Hyaluronic, Institut Esthederm

Σειρά με υαλουρονικό οξύ στη βέλτι­στη δοσολογία για μέγιστη αποτελεσμα­τικότητα ενυδάτωσης, γεμίσματος ρυτί­δων. Πατενταρισμένο σύμπλεγμα τριών τύπων ΗΑ υψηλής καθαρότητας: υα­λουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βά­ρους για σύνθεση δερματικού υαλου­ρονικού οξέος, υψηλού μοριακού βά­ρους για ενυδάτωση κεράτινης στιβά­δας, vectorized σφαιρίδια για βαθιά ενυ­δάτωση. Ορός που τονώνει και μειώνει άμεσα ρυτίδες, μάσκα που γεμίζει αφυ­δατωμένες γραμμές για δέρμα λείο, επα­ναπυκνωμένο, αντιρυτιδική αγωγή με Global Cellular Protection για προστα­σία από ελεύθερες ρίζες, δερματικές βλάβες (πατενταρισμένη τεχνολογία). Επιπλέον, serum ματιών για μαύρους κύκλους, κουρασμένο βλέμμα, ρυτίδες


Herbal Recovery Signature Skin Care, Jurlique

Εξελιγμένη, αποτελεσματική φυσική τε­λετουργία ομορφιάς με πέντε προϊόντα (ενυδατική κρέμα, ενυδατική λοσιόν, κρέμα ματιών, mist, serum) που παρά­γονται σε περιβαλλοντικά βιώσιμο ερ­γαστήρι της φύσης. Ισχυρή σύνθεση με εκχυλίσματα μυριόφυλλου και τρίχρω­μης βιολέτας με αναζωογονητικές ιδιό­τητες και αντιοξειδωτικά που καταπολε­μά όλα τα σημάδια γήρανσης. Σταρ προ­ϊόν, το serum με κύριο ενεργό συστατι­κό το εκχύλισμα από μπουμπούκι κόκ­κινου τριφυλλιού που ενισχύει τον ρό­λο του υαλουρονικού οξέος και εξο­μαλύνει γραμμές, ρυτίδες. Με νέα προ­ηγμένη τεχνολογία gel για βελτίωση απορρόφησης των ενεργών συστατι­κών. Πάνω από 80% των γυναικών συμφωνούν ότι η όψη της επιδερμίδας είναι ομαλότερη, νεανικότερη.


Effaclar Duo (+), La Roche Posay

Νο1 σε πωλήσεις δερματολογική φρο­ντίδα για το λιπαρό δέρμα με τάση ακ­μής στα φαρμακεία. Μονοθεραπεία ή συμπληρωματική αγωγή κατά των σο­βαρών ατελειών, σημαδιών, φραγμέ­νων πόρων που προλαμβάνει επανεμ­φάνιση και αποτρέπει την υποτροπή. Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του δημοφιλούς Effaclar Duo (+) με κατο­χυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας aqua posae filiformis –εκχύλισμα προ­βιοτικού βακτηρίου που καλλιεργείται στο Ιαματικό Νερό της μάρκας με πρε­βιοτική δράση–, μανόζη, νιασινιαμίδη, LHA, σαλικυλικό οξύ για εξισορρόπη­ση μικροβιώματος, ενίσχυση φυσικού αμυντικού μηχανισμού, ρύθμιση φλεγ­μονής. Αποτελεσματικότητα από τις πρώ­τες12 ώρες: η φλεγμονή υποχωρεί, ατέ­λειες και σημάδια βελτιώνονται.


Σειρά myikigai, Ikigai

Η νέα ελληνική εταιρεία Ikigai Cosmetics προτείνει στο ξεκίνημά της, τη σειρά myikigai με κύριο συστατικό τη Μαύρη Τρούφα, το λεγόμενο «μαύ­ρο διαμάντι». Τα καλλυντικά myikigai, εκτός από τη μαύρη τρούφα, είναι εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά και με ουσίες κατά του στρες που δια­γράφεται στην επιδερμίδα. Η σειρά απο­τελείται από δύο κρέμες, έναν ορό, φυ­τικά boosters και λάδια που περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και πολλαπλές ουσίες ευεργετικές για το πρόσωπο που αναζωογονούν την επιδερμίδα από τις πρώτες ημέρες χρή­σης τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here