Διαχρονικά Επιλεκτικής – Περιποίηση προσώπου

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, Estee Lauder

Πρωτοπόρος στη νυχτερινή επιδιόρθωση, o Νο1 ορός επανόρθωσης της Estée Lauder από το 1982 υποστηρίζει τη διαδικασία νυχτερινής ανανέωσης της επιδερµίδας, συµβάλλοντας στην επανόρθωση των φθορών από τις επιθέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με δίπλωµα ευρεσιτεχνίας µέχρι το 2033 αξιοποιεί δεκαετίες έµπνευσης και εξειδίκευσης στους τοµείς DNA και Χρονοβιολογίας. Επαναστατική τεχνολογία αιχµής ChronoluxCB™ που συνδυάζει τεχνολογίες catabolysis και Chronolux™ προσθέτοντας τη δύναµη κυτταρικού καθαρισµού και εξυγίανσης στην ακρίβεια του κυτταρικού συγχρονισµού. Η εµφάνιση όλων των σηµαδιών γήρανσης περιορίζεται δραστικά για επιδερµίδα νεανική, ενυδατωµένη.


Σύστημα περιποίησης 3-Step, Clinique

Επαναστατική εξατομικευμένη περιποί­ηση από το1968, με φανατικές θαυμά­στριες μέχρι σήμερα. Κλινικά σχεδια­σμένη από τον δερματολόγο της μάρ­κας, Dr. Norman Orentreich, υποστηρί­ζει ότι η υπέροχη επιδερμίδα δημιουρ­γείται σε 3 βήματα: βασικό καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση. Liquid Facial Soap ή bar soap για επιδερμίδα καθα­ρή, χωρίς αίσθηση τραβήγματος. Clarifying Lotion που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα απελευθερώνοντας τα νέα. Dramatically Different Moisturizing Lotion, Gel ή Cream για φυσική ενυδά­τωση. 3 βήματα, 2 φορές την ημέρα φέρνουν την επιδερμίδα σε ισορροπία. Μετά από μια εβδομάδα τα συμπτώμα­τα ξηρότητας στην ξηρή/μεικτή επιδερ­μίδα μειώνονται, οι λιπαρές γυαλίζουν λιγότερο, οι πόροι δείχνουν μικρότεροι.


Double Serum, Clarins

Στην κορυφή της λίστας με τα iconic προϊόντα της μάρκας. 34 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι ο τέλειος συν­δυασμός αποτελεσματικών φυτικών εκχυλισμάτων, επιστημονικών και τε­χνολογικών καινοτομιών. Διπλή σύν­θεση [hydric+lipidic] που συνδυάζει θρέψη ελαίου με υφή gel, τα οποία αναμειγνύονται κατά την έξοδό τους από τη φιάλη αφήνοντας αίσθηση ευεξίας. Αναβαθμισμένη έκδοση με εκχύλισμα κουρκουμά με υψηλή πε­ριεκτικότητα τουρμερόνης που βελ­τιστοποιεί την κυτταρική επικοινωνία και είκοσι φυτικά εκχυλίσματα υψη­λής απόδοσης που ενεργοποιούν τις πέντε ζωτικές λειτουργίες του δέρμα­τος. Αποτέλεσμα: σε ένα μήνα το δέρ­μα δείχνει νεότερο, απαλότερο, σφρι­γηλότερο.


Ultimune Power Infusing Concentrate, Shiseido

116 βραβεία, 38 πατέντες ευρεσιτεχνί­ας, 25χρονη έρευνα, παγκόσμια καινο­τομία που ενισχύει την εσωτερική άμυ­να του δέρματος. Ανανεωμένη, ενισχυ­μένη σύνθεση επικεντρωμένη σε προ­γενέστερα κύτταρα που προάγουν τη δημιουργία κυττάρων Langerhans και υπερασπίζονται το δέρμα ενάντια σε εσωτερικούς/εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν φθορές. ImuGeneration Technology™ με εκχυλίσματα reishi και iris που διατηρούν αριθμό κυττάρων Langerhans ενισχύοντας εσωτερική άμυνα, Ultimune Complex™ που τονώ­νει την καταπραϋντική δύναμη των κυτ­τάρων, βοτανικά εκχυλίσματα που βελ­τιώνουν το περιβάλλον των κυτταρικών λειτουργιών. Δέρμα προστατευμένο, λείο, σφριγηλό και ανθεκτικό.


Capture Totale Multi-Perfection Creme, Dior

Aπό το 2006, έφερε επανάσταση στην αντιγήρανση και µε την πρωτοποριακή τεχνογνωσία στα βλαστοκύτταρα που «αψηφά» τους νόµους χρόνου και βαρύτητας. Ισχυροποιηµένη µε ανακάλυψη Skin derived precursors-δερµατικά κύτταρα θεµελιώδη για τη δηµιουργία κρατήµατος και βαθιά σύσφιξη που δρουν στη δοµή του δέρµατος, και µε ανανεωµένη longoza –γνωστή για την αναγεννητική δύναµή της– που ενισχύει τον σχηµατισµό τους, διεγείρει παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, πατενταρισµένο Bi-Skin 2.0 νέας γενιάς µε συσφικτική δύναµη. Η αντοχή του δέρµατος στη βαρύτητα ενισχύεται, το δέρµα τονώνεται από τις βαθύτερες στιβάδες ως την επιφάνεια. Αίσθηση σύσφιξης, αναδιαµορφωµένο οβάλ, σφριγηλά ζυγωµατικά, νεανική επιδερµίδα.


Σειρά B21 Extraordinaire, Orlane

Θρυλική σειρά του 1968 που λάνσαρε το πιο ακριβό προϊόν περιποίησης στον κόσμο! Στο επίκεντρο ο πολυτελής ορός, επαναστατική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας που επαναφέρει τη νεότητα μέσα στα κύτταρα. Καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα Youth Reset® που δρα στην καρδιά των κυττάρων εξαλείφοντας σημάδια γήρανσης: ενισχύει τη δράση της σιρτουίνης που επιτρέπει την ανάπλαση, μειώνει την προγερίνη που παραμορφώνει τα κύτταρα, προστατεύει τα τελομερή, υπεύθυνα για μακροζωία. Σύνθεση εμπλουτισμένη με ζωτικής σημασίας 21 αμινοξέα από εκχύλισμα ίριδας. Η επιδερμίδα αναπλάθεται αποκτώντας πυκνότερη, ομαλότερη όψη. Για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος.


Ορός Advanced Génifique,  Lancôme

Πολυβραβευμένο προϊόν με καινοτομία αιχμής και πρωτοποριακή επιστήμη με νέα σύνθεση στη 10η επέτειό του, με βάση την επιστήμη του μικροβιώματος, ενός ζωντανού οικοσυστήματος μικροοργανισμών στην επιφάνεια του δέρματος που το βοηθάει να αμύνεται και να αποκαθίσταται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τον τρόπο ζωής. Απόρροια15ετούς έρευνας, είναι εμπλουτισμένο με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών για διατήρηση ισορροπημένου μικροβιώματος. Με ανάλαφρη, αναζωογονητική υφή. Αποτέλεσμα: πραγματική λάμψη, μείωση των βασικών σημαδιών γήρανσης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here