Επιλεκτική – Ανδρικό Άρωμα

Explorer Eau de Parfum, Montblanc

Απευθύνεται στον άντρα εξερευνητή που ταξιδεύει σε μέρη άγνωστα, γιατί θέλει να τα ανακαλύπτει μόνος του. Υπογράφεται από τρεις ταξιδιώτες του κόσμου –Olivier Pescheux, Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu–, που εξερευνούν τα αρώματα της φύσης. Ξυλώδες, με νότες δέρματος, ξεκινάει με ιταλικό περγαμόντο, έχει στην καρ­διά βετιβέρ από φυτείες της Αϊτής και κλείνει με πατσουλί υψηλής ποιότητας –αποκλειστικότητα του οίκου–, που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της αιεφόρου ανάπτυξης. Μπουκάλι­κομψοτέχνημα που συνδυάζει αριστο­κρατικά υλικά με την κληρονομιά χει­ροποίητης τεχνοτροπίας Montblanc.


Armani Code Absolu, Giorgio Armani

Το νέο μέλος που υπογράφεται πάλι από τον Antoine Maisondieu ενσαρ­κώνει την πιο ζεστή, σαρκική γοητεία από την γκάμα Armani Code. Τολμη­ρό, ανατολίτικο, που κρατάει τη βάση του αρχικού αρώματος, αλλά την ενι­σχύει ισορροπώντας ανάμεσα στη σπιν­θηροβόλα φρεσκάδα, στην αξέχαστη κομψότητα και στην ανδρική σαγήνη. Οι νότες κορυφής από πράσινο μαντα­ρίνι και μήλο οδηγούν στην καρδιά, δη­λαδή στο άνθος πορτοκαλιού που συν­δυάζεται εδώ με μοσχοκάρυδο και κα­ρότο και αποπνέει έναν νέο αισθησια­σμό, ενώ το χαρακτηριστικό συστατικό του Armani Code, οι κόκκοι tonka εντεί­νονται από ρούμι και βανίλια.


Sauvage Parfum, Dior

Εμπλουτισμένη εκδοχή του δημοφι­λούς Sauvage που διατηρεί την ψυχή του αρχικού αρώματος, αλλά ενισχύ­εται με εξαιρετική φρεσκάδα, απαλή ανατολίτικη ευωδιά και άγρια ομορφιά που ζωντανεύει στο δέρμα. Τα ξύσμα­τα περγαμόντου από την Καλάμπρια που αποτελούν την αρχική υπογραφή, υποδέχονται μια νέα νότα από μαντα­ρίνι και μαζί συναντούν ένα σπάνιο από­σταγμα σανταλόξυλου της Σρι Λάνκα, βανίλια absolute από την Παπούα, και τις ολοκαίνουριες, στο σύμπαν του αρώματος, ανατολίτικες νότες από tonka beans. Απολαυστικά καθαρό αρρενω­πό άρωμα, πολύπλοκο και μεθυστικό.


The Move, Mercedes-Benz

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρ­κας, αφιερωμένο στη γενιά των millenials. Εθιστικό fougere, με την υπο­γραφή του master αρωματοποιού, Dominique Ropion, που αντικατοπτρί­ζει το πνεύμα της γενιάς: δυναμικό, μο­ναδικό, μοντέρνο. Νότες κορυφής από γκρέιπφρουτ, πικάντικους τόνους κάρ­δαμου, άνθη μήλου. Νότες καρδιάς από δαφνόφυλλα και γεράνι, σε μια αλμυ­ρή θαλάσσια συμφωνία, νότες βάσης από σπόρους tonka, ελατοβάλσαμο, κεχριμπάρι. Το όνομα (move) είναι ένας ύμνος ζωής που προτρέπει σε κίνηση, κατάκτηση ελευθερίας. Μπουκάλι­σύμβολο νέας τεχνολογίας, με καθα­ρές γραμμές, εργονομικό σχήμα, κα­πάκι με σπρέι ψεκασμού, μοντέρνο μπλε χρώμα, διάφανο αστέρι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here