Επιλεκτική – Εξειδικευμένη

Prodigy Cell Glow Concentrate, Helena Rubinstein

Avant-garde περιποίηση με εκπληκτικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και λάμ­ψης που εστιάζει στον κυτταρικό επανα­προγραμματισμό. Στην καρδιά της σύν­θεσης το λουλούδι άλφα-εντελβάις με ισχυρή αντιγηραντική δράση, εξαιρετική ικανότητα αναγέννησης, βιολογική συ­νάφεια με επιδερμίδα. Με υψηλή περι­εκτικότητα10% σε Cellular Supreme of Edelweiss™: τριπλό εκχύλισμα από φυ­σικά φυτικά κύτταρα, υγρό εκχύλισμα εντελβάις πλούσιο σε λεοντοποδικό οξύ –ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστα­τεύει το DNA του–, λιπιδικό εκχύλισμα για εντατική θρέψη. Με μεταξένια, ρό­δινη υφή που αφήνει αίσθηση άνεσης. Αποτέλεσμα: βελτίωση πυκνότητας, λάμ­ψη μακράς διάρκειας, αναζωογόνηση.


Life Plankton Elixir™, Biotherm

Αναζωογονητικό ελιξίριο, εξαιρετικά συ­μπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης, με το θρυλικό συστατικό Life Plankton™ σε μεγαλύτερη συγκέντρωση 5%. Πρώτο βήμα στο πρόγραμμα περιποίησης που ενισχύει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που ακολουθούν. Σύνθεση με100% φυσικό ενεργό συστατικό βι­ολογικής ζύμωσης (Fermogenesis™) με βιολογική συνάφεια στην επιδερμίδα που απορροφάται άμεσα. Επιπλέον, μο­ριακό υαλουρονικό οξύ που γεμίζει την επιδερμίδα και κατακερματισμένο υα­λουρονικό οξύ που δρα σε βάθος απο­καθιστώντας σφριγηλότητα, νεανική ζω­ντάνια. Αποτέλεσμα: υγιής, αναζωογο­νημένη, ενδυναμωμένη, ανθεκτική επι­δερμίδα σε 8 μέρες. Τα σημάδια γήραν­σης μειώνονται. Κατάλληλο για ευαί­σθητη επιδερμίδα, μάτια.


Absolute Silk Micro Mousse Treatment, Sensai

Πολυτελής αντιγηραντική λοσιόν με πρωτοποριακή τεχνολογία micro mousse με μικρο-ανθρακούχες φυσα­λίδες που εισέρχονται στο δέρμα για να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήραν­σης. Απόλυτη ιαπωνική εμπειρία με την αγνή ενσάρκωση του Koishimaru Silk Royal, που περιτυλίγει το δέρμα με την άνεση της καλύτερης ποιότητας μετα­ξιού και τη μοναδική, μεταξένια υφή του. Αποτέλεσμα: αφήνει την επιδερμί­δα αναζωογονημένη, απαλή, ακτινοβό­λα με λιγότερες λεπτές γραμμές απο­καθιστώντας το σφρίγος και τη φωτει­νότητά της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here