Επιλεκτική – Γυναικείο Άρωμα

Libre Eau de Parfum, YSL

Αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα για την οποία η ελευθερία είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Freestyle προσέγγιση του fougere που τελειοποιήθηκε μετά από 7 χρόνια και 1.500 παραλλαγές από δύο Master Perfumers της IFF, την Anne Flipo και τον Carlos Benaim. Φλερτά­ρει με τις αντιθέσεις ανάμεσα στην cool και sexy διάθεση, σε μια κατεξοχήν αν­δρική δομή και στην απόλυτα θηλυκή καρδιά. Φωτεινό χάρη στο αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς και τη δροσερή λε­βάντα, αιθέριο χάρη στο σπινθηροβόλο νερολί και στο ζουμερό μανταρίνι και φλογερό χάρη στην υπνωτική βανίλια και το λαμπερό κεχριμπάρι.


The only One 2, Dolce & Gabbana

Το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του The Only One είναι μια ωδή στη γυναι­κεία δύναμη. Με νότες κόκκινων ρό­δων στην καρδιά που επαναπροσδιο­ρίζουν την κλασική αίσθηση του The Only One και πλαισιώνουν τις νότες από καφέ και άνθη βιολέτας. Νότες κο­ρυφής με κόκκινα μούρα, αχλάδι, φρέ­ζια και απαλές και γλυκές νότες από σπόρους tonka και πατσουλί στη βά­ση που αυξάνουν την εθιστική ιδιότη­τα και διάρκειά του. Λαμπερό, όπως οι πολύτιμοι λίθοι που κοσμούν τις συλ­λογές Alta Gioielleria του οίκου και κα­τακόκκινο το μπουκάλι θυμίζει έρωτα και επιθυμία.


Idole Le Parfum, Lancome

Απευθύνεται στις γυναίκες που επανα­προσδιορίζουν το νόημα της επιτυχίας και τις παροτρύνει να γίνουν το είδω­λο του εαυτού τους. Ανήκει στη νέα κατηγορία αρωμάτων «clean» που απο­πνέουν αναζωογονητική καθαριότητα. Μusky chypre, λουλουδάτο, έχει στην καρδιά της σύνθεσης την αγαπημένη νότα της μάρκας, το τριαντάφυλλο και υπογράφεται από τρεις γυναίκες αρω­ματοποιούς. Συνδυασμός από δύο αι­θέρια έλαια και ένα ροδόνερο, ενισχυ­μένος από ίχνος γιασεμιού, στο φόντο πατσουλί και λευκοί μόσχοι. Καινοτο­μία το διάφανο μπουκάλι πρωτοφα­νούς λεπτότητας, χωράει στην παλάμη του χεριού και μπαίνει στην τσέπη, ενώ γεμίζει ξανά για να μειώνεται ο περι­βαλλοντικός του αντίκτυπος.


Joy Eau de Parfum Intense, Dior

Ένα άρωμα χαράς, όπου τα λουλού­δια γιορτάζουν και εκρήγνυνται με όλη την πολύπλευρη ομορφιά τους. Στη νέα εκδοχή του Joy, o Francois Demachy, η διάσημη μύτη του οίκου Dior, έχει συνδυάσει κρεμώδεις και ξυλώδεις νότες, δίνοντας περισσότερο «χώρο» στις δεύτερες και πιο αισθησιακό στρώ­μα. Το άρωμα ανοίγει με ζουμερά εσπε­ριδοειδή, ενώ στην καρδιά του βασι­λεύει το τριαντάφυλλο Centifolia της Grasse, ενωμένο με γιασεμί sambac και γιασεμί grandiflorum. Στο φωτεινό μπουκέτο, τη ζεστασιά της προσφέρει η βανίλια Μαδαγασκάρης και μια σπί­θα αισθησιασμού χαρίζουν το σαντα­λόξυλο και το νερολί.


Si Fiori Eau de Parfum, Giorgio Armani

Ωδή στη μοντέρνα θηλυκότητα, μια δή­λωση ελευθερίας, αγάπης και ζωής. Δημιουργία της αρωματοποιού Julie Masse (MANE), που δίνει νέα διάστα­ση και πιο floral αίσθηση στο κλασικό Si Eau de Parfum Chypre με το νερο­λί σε ρόλο πρωταγωνιστή. Το εθιστικό λευκό λουλούδι της Μεσογείου πλαι­σιώνεται από τις νότες κορυφής του πράσινου μανταρινιού και του ζωηρού φραγκοστάφυλου -συστατικό ­υπογραφή όλων των αρωμάτων Si-και τις νότες βάσης της βανίλιας και του λευκού μόσχου που του προσδίδουν μια χάρη λιτή, αλλά και σύνθετη.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here