Επιλεκτική – Μακιγιάζ

Παλέτα σκιών Naked Honey, Urban Decay

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη θρυ­λική οικογένεια Naked συνδυάζει το retro glam με τη χρυσή λάμψη. Περι­λαμβάνει δώδεκα εθιστικές αποχρώ­σεις –διαχρονικές χρυσές, ζεστές κε­χριμπαρένιες και πλούσιες σοκολα­τί– ιδανικές για ποικίλα looks, από λα­μπερά και ηλιόλουστα μέχρι επικίνδυ­να αισθησιακά. Η παλέτα περιέχει ένα διπλό πινέλο, κοντό και πυκνό από τη μία πλευρά για εφαρμογή της σκιάς στη γραμμή των κάτω βλεφάρων ή για blending και σβήσιμο, γωνιώδες από την άλλη πλευρά για εφαρμογή και blending κάτω από το κόκαλο των μα­τιών. Το πινέλο είναι vegan και δεν έχει δοκιμαστεί στα ζώα.


Rouge Pur Couture The Slim, YSL

Η πρώτη σειρά προϊόντων για τα χεί­λη από τον Tom Pecheux, τον Διευ­θυντή ομορφιάς της YSL Beauty. Σχε­διασμένο για τη γυναίκα που θέλει να ζει στα άκρα χαράζοντας το δικό της δρόμο (#walktheline). Εμπνευσμέ­νο από το έντονο χρώμα και την ελα­στικότητα του δέρματος τονίζει τα χεί­λη με couture δερμάτινο έντονο ματ αποτέλεσμα, εξαιρετικά άνετο και ευ­κολοφόρετο. Με απαλή σύνθεση που τοποθετείται σαν κρέμα, ελαστική, πυ­κνή, πουδρέ υφή, λεπτό, τετραγωνι­σμένο σχήμα για απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή και τέλειο περίγραμ­μα, ώστε να τονίζονται οι καμπύλες. Διατίθεται σε 24 couture αποχρώσεις.


Νέα ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ, Shiseido

Ενώνει τέχνη και επιστήμη, εμπνέεται από ιαπωνική κουλτούρα, μόδα, design. 4 υφές, 22 προϊόντα,135 αποχρώσεις. Dews με καινοτόμο διαυγές σύμπλεγ­μα για λάμψη σε πρόσωπο, μάτια, χεί­λη που αντανακλά το φως. Gels: νέα προσέγγιση σε προϊόντα χειλιών, τεχνο­λογία Triple Gel για έντονο χρώμα, με­ταξένια υφή, ανθεκτική σύνθεση. Inks: επαναπροσδιορίζoυν την αρχαία τέχνη της Ιαπωνίας, την καλλιγραφία για ακρί­βεια, έντονο χρώμα σε χείλη, μάτια. Πού­δρες: καινοτόμες τεχνολογίες Cream Powder Matrix, Airfusion, νέες υφές για κάλυψη, βελούδινη αίσθηση σε μάτια, χείλη, ζυγωματικά. Brushes: χειροποί­ητα από Ιάπωνες τεχνίτες, πρωτοπορια­κή τεχνολογία hidden core για ομοιό­μορφο αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις.


Diorshow Pump and Volume HD Mascara, Dior

Εξελιγμένη εκδοχή της καινοτόμας μάσκαρα του οίκου του 2017, κατά την οποία η άσκηση μιας πίεσης είναι αρκε­τή για να αυξηθεί ο όγκος των βλεφα­ρίδων. Προσφέρει θεαματικό αποτέλε­σμα XXL βλεφαρίδων, χάρη σε νέο συν­δυασμό κεριών που ορίζει τις βλεφαρί­δες μία μία. Με σωλήνα από εύκαμπτο ελαστομερές, που πιέζεται ευκολότερα, επιτρέποντας τη ρευστοποίηση της κρε­μώδους μάσκαρα. Πρωτοποριακά σχε­διασμένο βουρτσάκι, από το ίδιο υλικό, αιχμαλωτίζει τη σωστή ποσότητα. Υπο­δειγματική σύνθεση περιποίησης με D-πανθενόλη, βιταμίνη Β5 με ενδυνα­μωτική δράση, εκχύλισμα βαμβακιού για ενίσχυση του φυσικού όγκου. Από το πρώτο πέρασμα, οι βλεφαρίδες δεί­χνουν πιο πολλές και γεμάτες.


Studio Fix Soft Matte Foundation Stick, M.A.C.

Το νέο μέλος της cult οικογένειας Studio Fix είναι ένα on-the-go foundation stick που προσφέρει φυσι­κό ματ αποτέλεσμα, μεσαία κάλυψη και 24ωρη διάρκεια. Χαρίζει ενυδατωμένo, αψεγάδιαστo αποτέλεσμα και διατίθε­ται σε 33 αποχρώσεις για να ανταπο­κριθεί σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους δέρματος. Εύχρηστο και ευέλι­κτο επιτρέπει σε makeup artists, trendsetters αλλά και εκείνες που αγα­πούν τη μίνιμαλ πλευρά του μακιγιάζ να πειραματιστούν ποικιλοτρόπως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για contouring και highlighting ή, απλώς, για ένα γρήγορο touch up κάτω από τα μάτια, στη ζώνη Τ.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here