Επιλεκτική – Περιποίηση Προσώπου

Ultra Facial Cream, Kiehl’s

Αντικείμενο λατρείας από το 2006 και Νο1 προϊόν σε πωλήσεις της μάρκας παγκοσμίως, που γίνεται πιο εμβληματικό με βελτιωμένες επι­δόσεις ενυδάτωσης. Νέα σύνθεση με γλυκοπρωτεΐνη θαλάσσιων πά­γων για προστασία και βαθιά ενυδά­τωση και σκουαλένιο ελιάς, εξευγε­νισμένο ενυδατικό έλαιο, για ενίσχυ­ση και αποκατάσταση του δερματικού ενυδατικού φραγμού. Κλινικά απο­δεδειγμένο ότι αφήνει την επιδερμί­δα 2,3x πιο ενυδατωμένη, ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές, ενώ είναι κα­τάλληλη και για την ευαίσθητη. Εντυ­πωσιακό αποτέλεσμα: επιδερμίδα πιο απαλή και λεία με ορατά πιο υγιή όψη. Με ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή. Χωρίς parabens, καρβαμίδιο, T.E.A.


Clinique ID, Clinique

Μετά το θρυλικό 3-Step, ακόμα μια επανάσταση από την Clinique που πα­ρουσιάζει το πρώτο σύστημα ανάμει­ξης εξατομικευμένης ενυδάτωσης. Συν­δυάζει ενυδάτωση με περιποίηση μιας βασικής ανάγκης της επιδερμίδας μέ­σα από 15 συνδυασμούς. 90% ενυ­δατική βάση και 10% ενεργή κάψου­λα συμπυκνωμένων δραστικών συ­στατικών. Επιλέγουμε ανάμεσα σε τρεις ενυδατικές βάσεις ανάλογα με τον τύ­πο επιδερμίδας: Dramatically Different™ HydratingJelly, Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+, Dramatically Different™ Oil-Free Gel. Κατόπιν, επι­λέγουμε και εισάγουμε την κάψουλα που ανταποκρίνεται στη δική μας ανά­γκη: ερεθισμός, πόροι και ανομοιόμορ­φη υφή, ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, κούραση, γραμμές και ρυτίδες. Χωρίς άρωμα, parabens.


Wrinkle Smoothing Cream  της σειράς Benefiance, Shiseido

Νέα εποχή στην περιποίηση που συν­δυάζει τη δύναμη της νευροεπιστήμης με δραστικά συστατικά αντιγήρανσης. Καινοτόμα αποκλειστική ReNeura Technology+™ σε ανανεωμένη εκδοχή που βελτιστοποιεί τον τρόπο που η επι­δερμίδα συλλέγει μηνύματα και μετα­φέρει πληροφορίες προάγοντας την αποτελεσματική αφομοίωση ενεργών συστατικών. Πρωτοποριακή σύνθεση με KOMBU-Bounce Complex που προ­στατεύει την ακεραιότητα του βασικού φλοιού της επιδερμίδας και ενεργά συ­στατικά mukurossi, turmeric, chlorella που καταπολεμούν φωτογήρανση και βοηθάνε στην πρόληψη της καταστρο­φής των ελαστικών ινών. Βελούδινη υφή και καταπραϋντικό άρωμα βασι­σμένο στις αρχές της αρωματολογίας. Πιο νεανική όψη μετά από δύο εβδο­μάδες. Για κανονική/μεικτή επιδερμίδα.


Νέα σειρά Abeille Royale, Guerlain

Πλήρης σειρά για ρυτίδες και σφριγη­λότητα με σταρ προϊόντα τα Youth Watery Oil και Double Renew & Repair Serum και τέσσερις κρέμες με νέα σύν­θεση. Black Bee Repair Technology με εξαιρετικά πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πα­νίσχυρο μέλι από μαύρες μέλισσες – προστατευμένο είδος στο διατηρημένο οικοσύστημα Ouessant και αποκλειστι­κό βασιλικό πολτό. Συνδυάζεται με δι­αφορετικό συστατικό σε κάθε κρέμα: Day cream normal/combination με σύ­μπλεγμα πρόπολης για εξισορρόπηση σμήγματος. Day cream normal & rich σε δύο υφές με παράγωγο της βιταμί­νης C για επανόρθωση και λάμψη, Night Cream με βιταμίνη Ε για ενίσχυση ελαστικότητας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here