Η λαμπερή απονομή PRIX DE BEAUTÉ 2021

Στιγμιότυπο από τη βραδιά απονομής των βραβείων Prix de Beauté 2021, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ

Την Τέταρτη 10 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ 2021, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και την επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

PRIX DE ΒEAUTÉ 2021: Η παρουσιάστρια της βραδιάς, ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη και η εκδότρια του περιοδικού Beauté Μαρία Καλλιμασιά.
Η ομάδα της Korres και η πρόεδρος των Prix De Beauté Έφη Μπελέ.
Κατερίνα Μισιχρόνη.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη. Την εκδήλωση προλόγισαν η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ Έφη Μπελέ. Tα βραβεία απένειμαν η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, ο ηθοποιός Ορέστης Καρύδας, ο σχεδιαστής μόδας Χρήστος Πετρίδης (Maison Faliacos) και οHair Colorist Νικόλας Βιλλιώτης.

Η Κατερίνα Χατζάρα της Shiseido και η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, στα PRIX DE ΒEAUTÉ 2021.
Η Βάσω Αναγνωστοπούλου (Sarantis Group) και ο σχεδιαστής μόδας, Χρήστος Πετρίδης (Maison Faliakos).
Ο Τόλης Γιακουμάκης (L’Oreal Cosmetique Active) και η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.
Η ομάδα της Apivita.
Μάχη Καμπανέλου (Esteé Lauder)
Βάσσω Νάσση (Lancôme, LOréal Group)
Ιλιάνα Γραβάλου, Γιώργος Βερύκιος, Παρασκευή Καφέτση ( Kiko Milano)

Χορηγός των Prix de Beauté 2021 ήταν η SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS με το νέο smart phone SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Xορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα REALNEWS και οι ιστοσελίδες BEAUTEMAGAZINE.GR, BOVARY.GR, SAVOIR VILLE.GR REAL.GR, ATHENSVOICE.GR, και SKINGURUS.GR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here