Prix de Beauté 2022 shortlist: Περιποίηση Μαλλιών

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Η δημοσιοποίηση της λίστας των αξιόλογων καλλυντικών προϊόντων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση Βραβείων Ομορφιάς Prix de Beauté, συνεχίζεται. Η λίστα υποψηφίων προϊόντων της κατηγορίας Περιποίηση Μαλλιών Επιλεκτικής Διανομής αποκαλύπτεται! Stay tuned για να γνωρίσεις και τις υπόλοιπες κατηγορίες της shortlist Prix de Beauté 2022.

Metal Detox, L’Oréal Professionnel Paris

Metal Detox, L’Oréal Professionnel Paris

Πρωτόκολλο τριών βηµάτων στο κοµµωτήριο (προετοιµασία, σαµπουάν, µάσκα και συµπυκνωµένο λάδι) που εγγυάται βαφή, balayage και ντεκαπάζ χωρίς να επηρεάζεται το ξάνοιγµα. Η καινοτοµία οφείλεται στη γλυκοαµίνη. Σε ένα µόριο που χάρη στο µικρό του µέγεθος αποµακρύνει τα µέταλλα που εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας. Τα µέταλλα αυτά υπάρχουν στο νερό που λουζόµαστε.  Αν δεν αποµακρυνθούν, αλληλεπιδρούν µε το οξειδωτικό της βαφής έχοντας ως αποτέλεσµα το σπάσιµο ή το µη αξιόπιστο χρωµατικό αποτέλεσµα. 

Σειρά Chroma Absolu, Kérastase

Σειρά Chroma Absolu, Kérastase

Με την Chroma Absolu, όλες οι γυναίκες µπορούν να κάνουν βαφή σε ό,τι χρώµα θέλουν χωρίς να θυσιάσουν την υγιή όψη των µαλλιών τους. Η εξειδικευµένη αυτή σειρά βασίζεται στη βαθιά κατανόηση των προκλήσεων των βαµµένων µαλλιών. Και τους προσφέρει µία ολοκληρωµένη ρουτίνα περιποίησης (από σαµπουάν, conditioner, µάσκες µέχρι και θερµοπροστατευτικό ορό και booster για προετοιµασία για τη βαφή στο κοµµωτήριο) που επανορθώνει την τρίχα από µέσα προς τα έξω, προστατεύοντάς την ταυτόχρονα από τους εξωτερικούς παράγοντες που φθείρουν το χρώµα. Ένας τριπλός συνδυασµός ισχυρών οξέων και ένα φαρµακευτικό βότανο (centella asiatica) διεισδύουν και περιποιούνται βαθιά την τρίχα για χρώµα που διαρκεί περισσότερο.

Botanical Repair Strengthening Overnight Serum, Aveda

Botanical Repair Strengthening Overnight Serum, Aveda

Το νέο vegan serum αναδόµησης µε 99% φυσική σύνθεση δρα σε 3 επίπεδα της τρίχας για εις βάθος επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η φόρµουλα βασίζεται στην τεχνολογία επανόρθωσης των µαλλιών Botanical Repair™ της Aveda.  Αποτελείται από ένα φυτικό µόριο το οποίο δηµιουργεί νέους δεσµούς υδρογόνου στον πυρήνα της τρίχας, ένα macro green µείγµα µε πιστοποιηµένα βιολογικά έλαιο αβοκάντο, πράσινο τσάι και sacha inchi. Και τέλος ένα φυτικό σύµπλοκο που µιµείται το εξωτερικό f-layer της τρίχας, δηµιουργώντας ένα προστατευτικό πέπλο. Παράλληλα, το έλαιο nangai στη σύνθεση βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, µειώνοντας την εµφάνισή της σε µία µόνο νύχτα.

CurliCue σειρά, Davroe

CurliCue σειρά, Davroe.

Η Davroe, η πρώτη sulfate και paraben-free, 100% vegan friendly και cruelty-free επαγγελµατική σειρά µαλλιών της Αυστραλίας, ήρθε και στην Ελλάδα. Και μας συστήνει τα nasty-free προϊόντα της. Ειδικότερα, για τα σγουρά και κυµατιστά µαλλιά έχει δηµιουργήσει τη σειρά CurliCue. Μια σειρά η οποία συµβάλλει στην ενυδάτωση και την εύκολη διαχείρισή τους, µε πλούσια έλαια και εκχυλίσµατα βοτάνων. Αποτελούµενη από το Cleansing Clay σαµπουάν, το Deep Conditioning Rinse conditioner, το Activator Spray (styling), το Curl Balm (styling) και τέλος το Hydrating Hair Oil (θεραπεία), περιέχει λάδι αβοκάντο, εκχύλισµα δαµάσκηνου Kakadu, εκχύλισµα λουλουδιών λωτού, άργιλο Καολίνης, κινόα, εκχύλισµα σπόρων σταφυλιού και εκχύλισµα φύλλων ελιάς.

Κεντρική φωτογραφία Nicole Berro.


Μείνε συντονισμένη με το beautemagazine.gr και ανακάλυψε όλα τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς της Prix de Beauté 2022 Shortlist.

Μάθε για τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς Prix de Beauté 2021 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here