Προφίλ

Ο Θεσμός

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου.
Τα PRIX DE BEAUTÉ που συμπληρώνουν φέτος 22 χρόνια ζωής ανανεώνονται ριζικά και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ) με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων!

Διαχρονική αξία

Η διαφάνεια και αντικειμενικότητα των PRIX DE BEAUTÉ αποδεικνύονται από την ευρεία συμμετοχή των εταιριών του κλάδου αλλά και την παρουσία στις τελετές απονομής κορυφαίων στελεχών του κλάδου των καλλυντικών, εκπροσώπων διεθνών brands και μεγάλων εμπορικών καταστημάτων καθώς και επίλεκτων μελών από τους χώρους της διαφήμισης, της τηλεόρασης και της κοινωνικής ζωής.

Φιλοσοφία και στόχοι

  • Η επιβράβευση και καταξίωση των πιο σημαντικών καλλυντικών προϊόντων που απευθύνονται στη γυναίκα αλλά και στον άντρα και διακρίνονται, μεταξύ άλλων, για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, την αισθητική και την καινοτομία τους.
  • Η ενθάρρυνση της ποιοτικής βελτίωσης και ανάπτυξης του κλάδου της Ομορφιάς.
  • Η προβολή της εξέλιξης του κλάδου και η καλλιέργεια των σχέσεών του µε όλες τις ομάδες κοινού, µε τις οποίες έρχεται σε επαφή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here