Αντίο κυτταρίτιδα

Οριστικό τέλος στην όψη φλοιού πορτοκαλιού υπόσχεται η πρωτοποριακή θεραπεία Liposhock.
Κάθ χρόνο τέτοια εποχή η κυτταρίτιδα μας χτυπάει την πόρτα και μας εμφανίζεται… ο καλοκαιρινός μας εφιάλτης. Μπορεί να μας χαλάει καθημερινά τη διάθεση, αλλά ουσιαστικά αρχίζει να μας απασχολεί πιο έντονα την άνοιξη ενώ κορυφώνεται το καλοκαίρι, όταν έρχεται η στιγμή της… αποκάλυψης.

Φυσικά, δεν πρόκειται για «αστικό μύθο», αλλά για μια πολύ συχνή και δυσάρεστη πραγματικότητα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως βάρους ή ηλικίας, καθώς η εμφάνισή της έχει βαθύτερες αιτίες. Κληρονομικοί παράγοντες, ορμονικές διαταραχές, συσσώρευση λίπους, κακή κυκλοφορία του αίματος, ανθυγιεινή διατροφή, έλλειψη άσκησης, «βάζουν το χεράκι τους» στην αντιαισθητική ανάγλυφη όψη (κυρίως) των μηρών, των γλουτών, της κοιλιάς, των μπράτσων.

Δύσκολος αντίπαλος, ειδικά όταν δεν έχουμε κάνει τίποτα γι’αυτή όλο το χειμώνα, αλλά όχι ακατόρθωτος ή ανίκητος! Το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα δεν αποτελεί όνειρο μακρινό ή απατηλό, αλλά αποτελεσμα συνδυασμού πολλών πραγμάτων, με τις αντικυτταριτιδικές θεραπείες να συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπισή της.

Μία τέτοια θεραπεία που υπόσχεται άμεσα και πολλαπλά οφέλη είναι η Liposhock, η οποία στοχεύει στο πρόβλημα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, αλλά και της χαλάρωσης. Με όπλο την ανώδυνη και καινοτόμα ειδική τεχνολογία Shock Waves που λειτουργεί με εξωσωματικά κρουστικά κύματα, επεμβαίνει στα διογκωμένα λιποκύτταρα και διαλύει με απόλυτη ασφάλεια τη συσσώρευση λίπους στις προβληματικές περιοχές, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Επιπλέον, πετυχαίνει να βελτιώσει σταδιακά την ελαστικότητα των ιστών και να ενεργοποιήσει τον κυτταρικό μεταβολισμό, για την παραγωγή νέου υγιούς κολλαγόνου.

Μετά την ολοκλήρωση 8-12 συνεδριών –ο αριθμός εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος του προβλήματος– παρατηρούμε (με μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση!) ότι η κυτταρίτιδα υποχωρεί, το τοπικό λίπος μειώνεται και το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και σφριγηλό λέγοντας αντίο στη χαλάρωση. Αν και μπορεί να εμφανιστεί κάποιο είδος ερυθρότητας αμέσως μετά τη θεραπεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς κάθε σύμπτωμα είναι παροδικό και υποχωρεί μετά από μισή ώρα.

 

Ευχαριστούμε την Ιατρό Δερματολόγο κ. Μαρία Μαυρίδου, Διευθύντρια του Κέντρου Neotis

(www.neotis.gr, τηλ.: 210-3211100) για τις πολύτιμες πληροφορίες.
Από την Πατία Ιορδανίδου,

Τεύχος Μαρτίου 2015

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here