Έμαθε η Claudia Schiffer πλέξιμο;

 

To original Supermodel σε νέο ρόλο 

Την δεκαετια του 1990 η Claudia Schiffer σαν εξέχον μέλος της οικογένειας των supermodels της εποχής είχε αναγορευτεί σε είδωλο της στιλ, σε νέα Μπριζίτ Μπαρντό και στο απόλυτο πρότυπο του Blonde Beauty, φυσικά πάντα με την βοήθεια του θαυμαστή και υποστηρικτή της Karl Lagerfeld, που φρόντιζε πάντα να την κλείνει για τα σόου και τις φωτογραφήσεις του οίκου Chanel.

Σήμερα η Claudia Schiffer, σύζυγος και μαμά εδώ και πολλά χρόνια, έχει αποτραβηχτεί σε μεγάλο βαθμό από το modelling, (εκτός από κάποιες πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως για την καμπάνια Balmain στις αρχές του έτους), αλλά ο κόσμος της μόδας της μένει πάντα πιστός ακολουθώντας την στον νέο της ρόλο ως σχεδιάστριας.

Μπορεί βέβαια κατά καιρούς να είχε συνεργαστεί με κάποια fashion labels για μεμονωμένες σειρές και συλλογές, αλλά τώρα έκανε το αποφασιστικό βήμα και λανσάρει την δική της επώνυμη συλλογή πλεκτών. Οι εικόνες του Lookbook έκαναν πρόσφατα την πρεμιέρα τους και όπως είπε η ίδια πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο πατέρας της και το αγαπημένο του κασμιρένιο πουλόβερ που την συντροφεύει πάντα.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here