Γυναίκα από… μπαμπού

Το νέο πρόσωπο του αρώµατος Gucci Bamboo, η ανερχόµενη Gal Gadot, µίλησε στο Beauté για τη νέα της συνεργασία µε τον διάσηµο οίκο, τους πολλαπλούς της ρόλους και τη γνωριµία της µε τον Kevin Costner.

Στην ηλικία των 30, η πρώην Μις Ισραήλ ζει τη ζωή της στο μάξιμουμ. Είναι μητέρα, σύζυγος, μοντέλο και ηθοποιός. Όταν τη ρωτάς πώς τα προλαβαίνει, τονίζει ότι επιλέγει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και είναι ευγνώμων για όλα τα καλά που της συμβαίνουν. Επαγγελματικά, κάνει αυτό που αγαπάει. Συναισθηματικά, βρήκε σε μικρή ηλικία τον έρωτα της ζωής της, ο οποίος τη στηρίζει ώστε να αντεπεξέρχεται στο απαιτητικό της πρόγραμμα. O ενθουσιασμός της είναι έκδηλος όταν αναφέρεται στον νέο της ρόλο ως μούσα του αρώματος Gucci Bamboo. Η τιμή που νιώθει είναι μεγάλη, τόσο για τη συμμετοχή της σε μια υψηλού επιπέδου καμπάνια, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Fabien Baron και των φωτογράφων Mert & Marcus, όσο και για τη συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους οίκους μόδας.

Με το νέο άρωμα που ενσαρκώνει, βρίσκει κοινό έδαφος, ταυτίζεται. Το φυτό μπαμπού είναι λεπτό, ευλύγιστο, κομψό, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες. Και συμβολίζει τις ποικίλες  πλευρές μιας γυναίκας που συνδυάζει τη θηλυκότητα με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Τις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις τις υπογραμμίζουν και οι νότες του αρώματος, όπου το σανδαλόξυλο, η βανί-λια και το γκρι κεχριμπάρι συνυπάρχουν με το απαλό κρίνο, τα άνθη πορτοκαλιάς και το φίνο ylang ylang. «Το Gucci Bamboo εκφράζει τη γυναίκα τού σήμερα, η οποία μπορεί να είναι γλυκιά και θηλυκή, αλλά ταυτόχρονα ανεξάρτητη και εκλεπτυσμένη», τονίζει η Gisele της ταινίας «Fast & Furious7», εκφράζοντας και το παράπονό της ότι στο Χόλιγουντ οι γυναικείοι ρόλοι περιορίζονται –στην πλειοψηφία τους– στο να δείχνουν την αδύναμη, απροστάτευτη πλευρά της γυναικείας φύσης. Όταν όμως η συζήτηση στρέφεται στη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Kevin Costner στην ταινία «Criminal», που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο, η φωνή της ανερχόμενης σταρ γλυκαίνει. «Είναι υπέροχος. Πέρασα πολύ καλά μαζί του. Θεωρώ ότι το να δουλεύεις με ηθοποιούς που είναι ταυτόχρονα και σκηνοθέτες είναι μοναδική εμπειρία».

 

Π.Ι.

Τεύχος Δεκεμβρίου 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here