Λάμψη στον καρπό

ΤΑ ΝΕΑ ΡΟΛΟΓΙΑ PORTOFINO MIDSIZE ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN

Η νέα συλλογή Midsize κάνει πλέον τη σειρά Portofino της iWCSchaffhausen ελκυστικήγια τους λάτρεις των ρολογιών που προτιμούν ένα ελαφρώς μικρό- τερο και πιο πολυτελές ρολόι. με το νέο Portofino Midsize Automatic Moon Phase και το Portofino Midsize Automatic day & night, που διατίθενται σε εφτά διαφορετικές εκδόσεις, σχεδιασμένες για να αντανακλούν τη διαχρονική κομψότητα των ιταλι- κών παραθαλάσσιων θερέτρων, μπήκαν στην οικο- γένεια της ελβετικής εταιρείας. μέσα στο 2014 δέκα διαφορετικά μοντέλα Portofino Midsize Automatic παρουσιάστηκαν στην αγορά, διαθέσιμα με διαμά- ντια ή χωρίς, στη στεφάνη. ανάμεσά τους τρεις εκδόσεις Portofino Automatic με κάσα 40 εκατοστών είναι διακοσμημένες με πολύτιμους λίθους γύρω από τo αστραφτερό καντράν.

Η συλλογή Portofino ήταν μια έκφραση καλού γούστου για 30 χρόνια. Χάρη στη λιτότητα και το δια- χρονικό της design, η συλλογή έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες οικογένειες της iWC Schaffhausen και είναι εξίσου δημοφιλής σε άντρες και γυναίκες. ο georges Kern, Διευθύνων ςύμβου- λος της iWC Schaffhausen, εξηγεί το σκεπτικό πί- σω από τη νέα συλλογή Portofino 2014: «ή iWC έχει καθιερωθεί ως ένα παγκόσμιο brand και, ως εκ τού- του, παρακολουθεί στενά τα ρολόγια και τα κοσμή- ματα που φορούν οι άνθρωποι, καθώς και τις νέες τά- σεις που διαμορφώνονται. αυτό που παρατηρούμε σήμερα είναι μια διεθνής αυξανόμενη ζήτηση για ρο- λόγια με διαμάντια». ή iWC ανταποκρίνεται σε αυ- τή τη νέα τάση αναπτύσσοντας την κλασική της οικογένεια ρολογιών Portofino, της οποίας η βασική αρχή παραμένει αμετάβλητη: εκ- θαμβωτική ομορφιά και διαχρονική κομψότητα. «με τη συλλογή Midsize, κάνουμε αυτή την επιτυχημένη, κλασική γραμμή ρολoγιών ακόμη πιο ενδιαφέ- ρουσα για πελάτες με πιο λεπτούς καρ- πούς», εξηγεί ο georges Kern. «τα μο- ντέλα φτιαγμένα από διαμάντια απευθύνονται σε άτομα που έχουν προταση στα ρολόγια που συνδυάζουν διακριτική σχεδίαση με μια πινελιά πολυτέλειας».

Η συλλογή Portofino Midsize 2014 περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα 37 χιλιοστών σε 17 διαφορετικές εκδόσεις: το Portofino Midsize Automatic Moon Phase, το Portofino Midsize Automatic day & night και το Portofino Midsize Automatic. εκτός από τη συλλογή Midsize, η iWC παρουσιάζει επίσης τρία νέα μοντέλα Portofino Automatic με κάσα 40 χιλιοστών.

H ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ PETER LINDBERGH

Το 2014 ο διάσημος φωτογράφος Peter Lindbergh δημιούργησε μια σειρά φωτογραφιών αποκλειστικά για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της νέας συλλογής Portofino Midsize, απαθανατίζοντας γνωστές προσω- πικότητες στο γραφικό ιταλικό λιμάνι του Portofino. για τρεις μέρες, η περιοχή αποτέλεσε την έμπνευση και ταυτόχρονα το σκηνικό. το λιμάνι, το riva, το vintage αυτοκίνητο για τη μοναχική διαδρομή μέχρι το La Cervara και ένα αρχαίο μοναστήρι, ήταν το κύριο περιβάλλον της φωτογράφησης. είναι η δεύτε- ρη φορά που ο Lindbergh πραγματοποίησε μια φωτογράφηση για την iWC Schaff hausen για την προ- ώθηση της σειράς Portofino και για ακόμη μια φορά κατάφερε να μεταφέρει στο έργο του το πνεύμα της διαχρονικής κομψότητας που ενσαρκώνει η πόλη. παραμένοντας πιστός στα καλλιτεχνικά του πι- στεύω, ο Lindbergh επέλεξε να κάνει τη φωτογρά- φηση σε μαύρο και άσπρο, όπου τους πρωταγωνιστι- κούς ρόλους είχαν οι φίλοι της μάρκας Cate blanchett, emily blunt, Zhou Xun, ewan Mcgregor και Christoph Waltz. τα μοντέλα Karolina Kurkova και Adriana Lima πρόσθεσαν μια νότα γοητείας στην εκδήλωση, κό- βοντας την ανάσα με πολύ εντυπωσιακά πλάνα. ή αποκλειστική αυτή συλλο- γή φωτογραφιών θα ταξιδέψει τον κό- σμο σε μία έκθεση με τίτλο «timeless Portofino», για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα των ρολογιών Portofino Midsize.

www.iwc.com

Από το τεύχος Ιανουαρίου 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here