Το μυστικό ομορφιάς της Kate Middleton λέγεται Biotulin

Η σταθερή παρουσία κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας ενώνει την Δούκισσα Kate με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama στον αγώνα με σκοπό το τέλειο δέρμα. Το μυστικό τους είναι ένα, είναι οργανικό και λέγεται Biotulin Gel.

Το πρώτο “στοιχείο” μας το έδωσε o μακιγιέρ της Michelle Obama, Carl Ray, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής δεν έχει προχωρήσει σε ενέσεις Botox. Για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων προτιμά το Biotulin (αλλιώς “οργανικό Botox”), ένα καθαρό gel που πλασάρεται ως μια φυσική εναλλακτική του Botox με άμεσα αποτελέσματα, τα οποία γίνονται ορατά μέσα σε 1 ώρα, διαρκούν έως 24 ώρες και μπορούν να είναι αθροιστικά.

Με μία επίσκεψη στο website της εταιρείας μαθαίνουμε ότι το Biotulin αντλεί την δύναμή του από τρία φυσικά συστατικά: την σπιλανθόλη, το υαλουρονικό οξύ και την ιμπεράτα, ή αλλιώς αιματόχορτο . Η σπιλανθόλη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που λειτουργεί σαν το Botox, μειώνοντας τις συσπάσεις των μυών για να χαλαρώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Κατά αυτόν τον τρόπο εξαλείφονται οι λεπτές γραμμές, π.χ. όταν δεν μπορείς να σηκώσεις τα φρύδια σου πολύ ψηλά, οι ρυτίδες του μετώπου είναι λιγότερο ορατές. Το αιματόχορτο χρησιμοποιείται για ενυδάτωση μέχρι και 24 ώρες και ο λόγος είναι απλός: το ενυδατωμένο δέρμα δείχνει πιο απαλό, πιο σφριγηλό και πιο λαμπερό. Τα αποτελέσματα του υαλουρονικού οξέος είναι γνωστά, αλλά ας τα ξαναδούμε. Το οξύ αυτό είναι το βασικό συστατικό στα ενέσιμα fillers όπως τα Radiesse και Juvederm και περιέχεται σε πολυάριθμα serums αντιγήρανσης και ενυδατικές λοσιόν επειδή είναι τόσο ελαφρύ αλλά παρόλα αποτελεσματικό. Το μυστικό του; Όταν γεμίζει με νερό φουσκώνει σαν σφουγγάρι “γεμίζοντας” την επιδερμίδα.
Kate-Middleton

 

Το μείγμα φαίνεται από τώρα εντυπωσιακό, και σίγουρα το γεγονός ότι η Kim Kardashian φημολογείται πως αγόρασε τα δικαίωματα του μας κινεί ακόμη περισσότερο την περιέργεια. Μα αλήθεια, μπορεί ένα gel να έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα ενέσιμο προϊόν;

H Μαρία Σκολαρίκου, πλαστικός χειρουργός (Μ.D., FEBOPRAS) μας εξηγεί:

“Ουσιαστικά με το botox αυτό που κάνουμε είναι ότι χρησιμοποιούμε την αντίστοιχη ουσία στοχευμένα σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες, κατά κύριο λόγο στο άνω ήμισυ του προσώπου. Μειώνουμε έτσι την έντονη κινητικότητα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία δυναμικών ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο και το μεσόφρυο. Το Biotulin ωστόσο είναι ένα gel που δεν εγχύεται στο πρόσωπο, επομένως δεν μπορεί να περάσει τον φραγμό του κυρίως δέρματος. Ενδεχομένως να έχει ελάχιστα πιο αυξημένα αποτελέσματα σε περίπτωση που έχει προηγηθεί ένα κανονικό botox ή κάποιο χημικό peeling που ανοίγει τους πόρους και επιτρέπει μια βαθύτερη διείσδυση, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί ένα gel να μιμηθεί την αποτελεσματικότητα του botox και βέβαια δεν μπορεί να το υποκαταστήσει.

Home

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here