pHformula: Αναγεννητική ιατρική για υγειές δέρμα

Οι εναλλακτικές, μη επεμβατικές λύσεις είναι πλέον το ζητούμενο για τη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας του δέρματος. Η νέα τάση έδωσε ώθηση στην “έκρηξη” δημοτικότητας των εξελιγμένων δερμοκαλλυντικών. Σήμερα, το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τα  φαρμακοκαλλυντικά και προς την ανάπτυξη προηγμένων μη επεμβατικών θεραπειών που θα είναι εύκολα προσβάσιμες από όλους. Στα πλαίσια αυτής της νέας τάσης, η phaceMedical φέρνει στην Ελληνική αγορά ιατρικής αισθητικής, τις καινοτόμες θεραπείες υγειούς δέρματος των εργαστηρίων pHformula.

Ένας αιώνας αισθητικής δερματολογίας

Το εργαστήριο της pHformula ιδρύθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα από τον φαρμακοποιό Don Antonio Fita Trias (PhD). Ήταν ο προπάππους του σημερινού διοικητή της φίρμας Fernando Bouffard, ο οποίος εξειδικεύεται στην κλινική́, αισθητική́ δερματολογία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην κατασκευή των χημικών peelings, ο Bouffard δημιούργησε μοναδικές φόρμουλες. Οι καινοτόμες θεραπείες αναδόμησης του δέρματος, που εφηύρε επηρέασαν την πορεία της κοσμετολογίας σε όλο τον κόσμο.

Το 2010 δημιουργήθηκε η pHformula, η εξειδικευμένη φαρμακοκαλλυντική εταιρεία που ακολουθεί τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις της αναγεννητικής ιατρικής για βέλτιστα αποτελέσματα στην αποκατάσταση και την υγεία του δέρματος. Κάτι περισσότερο από ένα skincare brand, η pHformula αναπτύχθηκε ως ένα επιστημονικό δερματολογικό́ σύστημα αναδόμησης της επιδερμίδας. Στόχος η επιτυχής αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως η φωτογήρανση, η υπερμελάγχρωση, η κοινή και η ροδόχρους ακμή.

To σύστημα των θεραπειών της pHformula βασίζεται στην ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος, της οποίας ο μηχανισμός δράσης διαφοροποιείται από́ τα παραδοσιακά́ peelings. Ενώ τα κλασσικά peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, η ελεγχόμενη αναδόμηση, προκαλεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων. Έτσι μειώνεται αισθητά́ ο τραυματισμός και οι επιφανειακοί ερεθισμοί της επιδερμίδας.

Εξατομικευμένες θεραπείες ομορφιάς

Απόλυτα εξατομικευμένη ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, η θεραπευτική διαδικασία της pHformula διενεργείται αποκλειστικά σε medical spas και σε εξελιγμένα δερματολογικά κέντρα. Οι βασικοί άξονές της είναι τρείς:

  • Στρώσεις και παραμονή στο δέρμα: Η pHformula υιοθετεί την τεχνολογία “layer και leave on”.  Οι θεραπείες δεν απομακρύνονται από το δέρμα, αλλά παραμένουν και  αυτο-εξουδετερώνονται.  
  • Εξατομικευμένη προσέγγιση και εφαρμογή: Ο θεραπευτής εξατομικεύει και προσαρμόζει τα θεραπευτικά πρωτόκολλα της pHformula με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Έτσι έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλαπλά προβλήματα με άμεσα αποτελέσματα.
  • Συνταγογραφημένη θεραπεία στο σπίτι: Η προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς και βιοδιαθεσιμότητας που έχει αναπτυχθεί στα εργαστήρια της pHformula ενσωματώνεται σε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης. Πρόκειται για φόρμουλες υψηλής συγκέντρωσης ενεργών συστατικών που αποκαθιστούν την αρχιτεκτονική του δέρματος και τη φθορά του χωρίς παρενέργειες. Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω συνταγογράφησης από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους και αισθητικούς.

Προσέγγιση 360ο με πόσιμα συμπληρώματα ομορφιάς

Η pHformula εξελίσσει περαιτέρω την αναδόμηση του δέρματος ενσωματώνοντας στο θεραπευτικό πρωτόκολλο τα εξειδικευμένα πόσιμα συμπληρώματα διατροφής Liquid Life. Λειτουργούν σε συνέργεια με τις θεραπείες ενισχύοντας και αναδομώντας το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Διατίθενται δύο τύποι Liquid Life:

  • To Liquid Life Boost διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό από πεπτίδια κολλαγόνου, βιταμίνες, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ. Διεγείρει την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου. Εμποδίζει την αποδόμηση κολλαγόνου. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη δομική ακεραιότητα του δέρματος.
  • Το Liquid Life Radiance, περιλαμβάνει 5 βασικά καροτενοειδή, βιταμίνες, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ που συνεργούν για την προστασία της υγείας του δέρματος από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη φωτοπροστασία του και ενισχύοντας τη φωτεινότητα του. Το Liquid Life Radiance είναι κατάλληλο και για vegan διατροφή.

H pHformula είναι διαθέσιμη κυρίως σε medical spas και σε εξελιγμένα δερματολογικά κέντρα σε περισσότερες από 40 αγορές παγκοσμίως.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here