Πολυτελής αρωματοθεραπεία στο σπίτι με το Aenaon° Amber-White Floral Diffuser

Πολυτελής αρωματοθεραπεία στο σπίτι με το Aenaon° Amber-White Floral Diffuser
Eugenia Remark, Pexels

Το φθινόπωρο, η ανάγκη να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι αυξάνεται. Με μικρές πινελιές, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια cozy ατμόσφαιρα που θα μας χαλαρώσει. Τα αρωματικά χώρου, είναι ένας τέλειος τρόπος για να αφιερώσουμε χρόνο σε τέτοιες πολύτιμες στιγμές ηρεμίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που οι ωραίες μυρωδιές ισορροπούν τις αισθήσεις και φτιάχνουν τη διάθεση. Γι’ αυτό, το premium ελληνικό skincare brand Aenaon° που ξεχώρισε για την επιστημονική καινοτομία των συνθέσεών του αλλά και για το signature άρωμα των προϊόντων του, λανσάρει το Amber-White Floral Diffuser φέρνοντας αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά στον χώρο μας.

Amber-White Floral Diffuser

Νότες από blue ginger, λευκά λουλούδια, κεχριμπάρι & σανταλόξυλο

Το signature άρωμα της Aenaon° εσωκλείεται σε μία καλαίσθητη, minimal φιάλη διακοσμώντας ταυτόχρονα το σπίτι. Η διαχρονική πολυτέλεια που χαρίζουν τα diffusers, συνδυάζεται με την αίσθηση που δημιουργεί το μοναδικό άρωμα του Aenaon° Amber-White Floral Diffuser. Οι νότες από blue ginger, λευκά λουλούδια, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο, υπόσχονται να μετατρέψουν το σπίτι σου σε όαση γαλήνης και ηρεμίας. Αναζωογονητικές νότες από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ συνδυάζονται αρμονικά με το εκλεπτυσμένο άρωμα γιασεμιού και μανόλιας. Αναδεικνύοντας ισορροπημένα τις γλυκιές, γήινες νότες amber woods.

Tips για μέγιστη απόδοση του αρώματος

Για ομοιόμορφη κατανομή του αρώματος του Aenaon° Amber-White Floral Diffuser στον χώρο και σταθερό αποτέλεσμα αρωματισμού, χρησιμοποίησε και τα 10 στικς στη φιάλη των 250ml. Μετά τις 15 ημέρες, αναποδογύρισε τα στικς ώστε να ολοκληρωθεί η εξάτμιση του αρώματος στον χώρο. Extra tip για μέγιστη απόδοση του αρώματος: Επίλεξε να τοποθετήσεις το diffuser σε δροσερό σημείο. Συγκεκριμένα, μακριά από έντονη υγρασία ή ζέστη.


Kεντρική φωτογραφία, Eugenia Remark / Pexels.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here