Η Ελένη Μενεγάκη στα εργαστήρια της L’Oréal Paris στο Παρίσι!

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα εργαστήρια της L'Oréal Paris στο Παρίσι.

H Ελένη Μενεγάκη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal Paris στο Παρίσι. Λαμπερή όπως πάντα, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε στην ‘Πόλη του Φωτός’ για μια σπάνια ξενάγηση στα κεντρικά εργαστήρια της L’Oréal Paris που ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Ehxcellence.

Η Ελένη Μενεγάκη έξω από τα εργαστήρια της L’OREAL

Εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της εμβληματικής Excellence

Εκεί την καλωσόρισαν οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών και την ενημέρωσαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορίας της εμβληματικής μάρκας Excellence που ξεκίνησε το 1907 και εξελίσσεται μέχρι σήμερα έχοντας βασικό τρίπτυχο την τεχνολογία, καινοτομία και ασφάλεια των καταναλωτών.

Η Ελένη Μενεγάκη ενημερώθηκε για όλες τις νέες αποχρώσεις
Excellence της L’OREAL

Στη συνέχεια, της παρουσίασαν όλες τις νέες αποχρώσεις που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence και ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης ανέλυσε στη δημοφιλή παρουσιάστρια τα πάντα σχετικά με τη δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής και της παρουσίασε τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της ενώ δεν δίστασε να ρωτήσει την επιστημονική ομάδα αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα, αλλά όλοι συμφώνησαν φυσικά ότι αυτό είναι το χρώμα της!

Ηλιόλουστες μέρες στο Παρίσι για την πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της σειράς Excellence της L’OREAL Ελένη Μενεγάκη.

Άλλωστε για μια ακόμα χρονιά πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Excellence που μόλις βγήκε On Air.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here