Ένα πολύ διαφορετικό lip balm

Ανακαλύψτε ένα πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει χρώμα, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη.

Συνδυάζοντας τρεις διαφορετικές αξίες σε ένα πρωτοποριακό προϊόν, το ολοκαίνουργιο Moisture Surge™ Triple Lip Balm της Clinique, είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι. Σχεδιασμένο για να προσφέρει θρεπτική ενυδάτωση, χρώμα και απαλή λάμψη gloss, το Triple Balm αποτελείται από τρεις στρώσεις. Ο εσωτερικός του πυρήνας περιέχει το κύριο χρώμα. Ο μεσαίος πυρήνας ενσωματώνει το lip balm και ο εξωτερικός το gloss για εξτρά λάμψη.
Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο Καριτέ, βιταμίνη Ε και βούτυρο Αλόης, που φροντίζουν και ταυτόχρονα βελτιώνουν την υφή των χειλιών. Το Triple Balm χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες και είναι διαθέσιμο σε έξη αποχρώσεις.

Ένα καινούργιο highlighter και ένα νέο bronzer ολοκληρώνουν τη καλοκαιρινή ταυτότητα της γκάμας Moisture Surge™ της Clinique. To μακράς διάρκειας Powder Pop™ Flower Highlighter σε απόχρωση Lunar Pop σε μορφή πούδρας, έχει ανάλαφρη σύνθεση και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να προσθέσετε απαλή φωτεινή λάμψη στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Το Powder Pop™ Flower Bronzer στη νέα απόχρωση Solar Pop, είναι ότι καλύτερο για να τονίσετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here