Ενδυνάμωση και επανόρθωση σε 10 λεπτά

Η εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν ολοκληρώνεται με μια μάσκα ομορφιάς. Και γιατί όχι με μια δημοφιλή μάσκα νέας γενιάς, όπως οι υφασμάτινες sheet masks. Σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν σε όλο το πρόσωπο σαν γάντι, δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Εύκολες στη χρήση και απόλυτα πρακτικές εμποτίζουν σε βάθος την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά και χαρίζουν στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Τόνωση, ενυδάτωση και τεχνολογία Fresh Mix

Διαθέσιμη σε όλα τα φαρμακείο, η νέα επανορθωτική MINERAL 89 mask της Vichy σε βάζει σε πειρασμό να δοκιμάσεις μια διπλή καινοτομία. Πρόκειται για μια Fresh Mix υφασμάτινη Sheet Mask που προετοιμάζεις εύκολα ακριβώς πριν την εφαρμογή της. Η συσκευασία περιλαμβάνει στεγνή υφασμάτινη μάσκα φτιαγμένη από ίνες μικροάλγης που εμποτίζεται με προηγμένο ορό ομορφιάς. Ο ορός περιλαμβάνει 89% ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy και Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Η καινοτομία της MINERAL 89 Mask εντοπίζεται τόσο στη πρακτική συσκευασία μονοδόσεων, όσο και στη σύνθεση της. Προσφέρει άμεση τόνωση, λείανση και εντατική ενυδάτωση και αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό μέσα σε μόλις 10 μόλις λεπτά.

Η νέα μάσκα MINERAL 89 Mask εντάσσεται στην πρωτοποριακή ενυδατική γκάμα Mineral 89 της Vichy και διατίθεται από τα φαρμακεία με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 5,9€. Η σειρά ολοκληρώνεται με το ενυδατικό Booster MINERAL 89 και το κορυφαίο MINERAL 89 για τα μάτια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here