High-tech ομορφιά

Με τα καταστήματα και τα δερματολογικά ιατρεία να είναι κλειστά για ένα μεγάλο διάστημα αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση της επιδερμίδας μας στα χέρια μας. Και να της προσφέρoυμε ένα ωραίο self pampering! Το έχουμε ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ λόγω της χρήσης μάσκας και της υπερβολικής έκθεσης στο μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών μας. Σύμμαχοί μας γίνονται έξυπνες συσκευές προηγμένης τεχνολογίας και εφαρμογές μακιγιάζ και περιποίησης που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη! Παρακάτω, τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα που μας έχουν εντυπωσιάσει!

Skin genius, L’ Oreal Paris

Τώρα, μπορούμε να αναλύσουμε την κατάσταση της επιδερμίδας μας σαν ειδικοί απολαμβάνοντας μια 100% personalized εμπειρία διάγνωσης. Το νέο είδος διάγνωσης αναπτύχθηκε από τους δερματολόγους με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Πώς λειτουργεί;

Τραβάμε και ανεβάζουμε μια selfie. Απαντάμε σε δύο ερωτήσεις. Λαμβάνουμε τη διάγνωση της επιδερμίδας μας βάσει μιας ανάλυσης πέντε βασικών παραμέτρων: Λάμψη, ποιότητα πόρων, σφριγηλότητα, λεπτές γραμμές-ρυτίδες, ομοιόμορφος τόνος. Το Skin Genius συγκρίνει την φωτογραφία μας με μια βιβλιοθήκη δέκα χιλιάδων φωτογραφιών πραγματικών γυναικών. H εφαρμογή είναι τόσο έξυπνη, ακριβής και αξιόπιστη που μπορεί να προβλέψει κατά 97% την κλινική μας εικόνα. Στη συνέχεια μας προτείνει εξατομικευμένες συμβουλές μέσα από συγκεκριμένα προϊόντα, συστατικά και θεραπείες που καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Συσκευή Bear, Foreo

Η πρώτη κίνηση είναι να κατεβάσουμε την ειδική εφαρμογή Foreo For you και να τη συνδέσουμε με το εργαλείο ομορφιάς Foreo Bear. Αφού μας πάρει ένα μικρό ιστορικό, το app μάς δείχνει τα βήματα για να χρησιμοποιήσουμε την high-tech συσκευή που δονείται με τη βοήθεια μικρορευμάτων και T-Sonic παλμικών δονήσεων. Πριν τη χρήση εφαρμόζουμε ένα serum. Η Foreo προτείνει το δικό της Serum Serum Serum, που μεταφέρει με ασφάλεια τα μικρορεύματα στην επιδερμίδα. Και παράλληλα αποροφάται αμεσότερα με τους T-sonic παλμούς αυξάνοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Το Bear έχει πάρει το όνομα «Pocket personal trainer», γιατί γυμνάζει τους μύες του προσώπου, χαρίζοντας σταδιακή σμίλευση σε ζυγωματικά, μέτωπο, σαγόνι, λαιμό. Εκτός από το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Τotal Facial Knockout», η καθεμία από εμάς μπορεί να δημιουργήσει το δικό της ritual περιποίησης εστιασμένο στις προσωπικές της ανάγκες.

Last but not least. Η συσκευή περιέχει την πρωτοποριακή τεχνολογία Αnti-Shock System που εξασφαλίζει ασφάλεια για μια shock-free, ομαλή θεραπεία.

The Brow app, Anastasia Beverly Hills

Διάσημη για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία φρυδιών η Anastasia Beverly Hills λάνσαρε, μόλις πριν από έναν μήνα, μια εφαρμογή, που μας βοηθάει να αποκτήσουμε υπέροχα φρύδια. Το The Brow App έρχεται την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή, αφού η προσοχή μας επικεντρώνεται τελευταία στα μάτια και στα φρύδια. Διαθέσιμη για ios και androids η εφαρμογή μάς δίνει συμβουλές και προτείνει προϊόντα για να απογειώσουμε το brow look μας.

Ξεκινάμε απαντώντας σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο σχετικά με τα φρύδια μας. Ποια είναι η τωρινή τους κατάσταση; Πώς θα θέλαμε να ήταν ιδανικά; Πόση εμπειρία έχουμε στο grooming των φρυδιών μας; Βάσει των απαντήσεων και των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου και των μαλλιών μας, το app μάς προτείνει το ιδανικό στυλ και χρώμα φρυδιών! Επιπλέον, μας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθούμε στο The Look Library για tutorials που μπορούμε να ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα. Και τέλος, μας μαθαίνει περισσότερα για την περίφημη, πατενταρισμένη τεχνική Golden Ratio Method, της ιδρύτριας Anastasia Sοare.

Κεντρική φωτό: pexels

Κείμενο: Πάτια Ιορδανίδου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here