Korres Herbarium Lab: Xαλαρωτική περιποίηση με βιολογική λεβάντα

Korres Herbarium Lab: Xαλαρωτική περιποίηση με βιολογική λεβάντα

Η νέα κατηγορία Korres Herbarium Lab είναι εδώ, αντλώντας έμπνευση από τα ελληνικά βότανα και την προηγμένη τεχνολογία. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Την νέα αυτή κατηγορία Korres εγκαινιάζει η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με 4 προϊόντα με εκχύλισμα από βιολογική λεβάντα.

Η ευεργετική λεβάντα είναι γνωστή για τα θαυματουργά οφέλη χαλάρωσης που προσφέρει δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο. Ωστόσο, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και το έντονο στρες επιδρούν κατά πολύ και στην ποιότητα της ημέρας. Τι πιο σημαντικό από μια σειρά που ηρεμεί σώμα και πνεύμα ανά πάσα στιγμή; Χάρη στην τεχνολογία aromaderrm που πρωταγωνιστεί στη νέα Korres Herbarium Lab, η δύναμη του αρώματος συνδέεται με τη διάθεση και τη χαλάρωση.

Τελετουργία χαλάρωσης σε 4 βήματα

Ντους με άρωμα λεβάντας

Βασική προϋπόθεση για ένα ήρεμο, χαλαρωτικό ύπνο είναι φυσικά το ντους. Το αφρόλουτρο Relaxing Lavender, σχεδιασμένο με την τεχνολογία aromaderm, θα πετύχει τον στόχο σου χάρη στη καταπραϋντική λεβάντα. Ταυτόχρονα θα καθαρίσει απαλά την επιδερμίδα σου διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσής της.

Βαθιά ενυδάτωση & φροντίδα

Η ενυδάτωση είναι το αμέσως επόμενο βήμα μετά το ντους για μια ολοκληρωμένη φροντίδα. Το ειδικά σχεδιασμένο γαλάκτωμα σώματος, Relaxing Lavender Overnight Body Milk με εκχύλισμα λεβάντας θα ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος σου. Παράλληλα, θα δώσει ένα επιπλέον boost για μια βαθιά ενυδάτωση και έναν εξαιρετικά ήρεμο ύπνο.

Απαλό μασάζ στα σημεία των παλμών

Το προτελευταίο βήμα της βραδινής ρουτίνας για να απαλλαγείς από όλα τα στρεσσογόνα vibes, είναι το απαλό μασάζ με το roll-on σώματος. Πέρασε το Relaxing Lavender Pressure Point Fragrance στα σημεία των παλμών. Extra tip: Φρόντισε να το έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου και κάνε τη συγκεκριμένη κίνηση μέσα στην ημέρα. Ειδικά αν νιώθεις ότι σε κατακλύζει το άγχος και αναζητάς τρόπους για να αποφορτιστείς.

Ψεκασμοί χαλάρωσης

Το Relaxing Lavender Senses-Calming Mist είναι το must have προϊόν που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την τελετουργία χαλάρωσης. Ψέκασε το σώμα σου και το μαξιλάρι σου πριν από τον ύπνο. Μπορείς επίσης να υποκύψεις σε μικρούς ψεκασμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για μια άμεση αίσθηση χαλάρωσης.

Ως μέρος του δικτύου συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Korres συνεργάζεται με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) και προμηθεύεται βιολογική λεβάντα. Η αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής αρωματικών βιολογικών φυτών η οποία έχει δημιουργηθεί υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της ΚΟRRES, είναι το πρώτο πιστοποιημένο φυτώριο βιολογικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα.

Στόχος, η κοινωνική ενσωμάτωση και η ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στη βιολογική καλλιέργεια και την καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών βοτάνων και έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Η Korres προμηθεύεται την ελληνική Λεβάντα από το Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α την οποία στη συνέχεια εκχυλίζει με zero waste διαδικασία στο πιστοποιημένο εργαστήριο εκχυλίσεων της Korres και ενσωματώνει στις φόρμουλές της.


Kεντρική φωτογραφία Kelly Rabie / Pexels.

Όλα τα προϊόντα Korres είναι διαθέσιμα στο ΚORRES Circle, το πρώτο app που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του.

Επιμέλεια κειμένου Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here