La Prairie Pure Gold Radiance Nocturnal Balm: Πολύτιμη ανάπλαση με νανοσωματίδια χρυσού

Η ολοκληρωμένη σειρά νυχτερινής περιποίησης της La Prairie, Pure Gold μόλις επεκτάθηκε! Η σειρά που επιταχύνει τις διαδικασίες αποκατάστασης της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ενέργεια των κυττάρων, απέκτησε νέο τελετουργικό νυκτός. Ονομάζεται Nocturnal Balm, κι έρχεται με την ίδια τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης Pure Gold Diffusion System, για να χαρίσει απαράμιλλη λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Golden Hour

Η χρυσή ώρα, αυτή που ο ήλιος δύει χαρίζοντας την λάμψη του στα Ελβετικά τοπία, είναι μία μαγική εικόνα. Αυτή ενέπνευσε  την La Prairie στην τελευταία της δημιουργία. Με το μοναδικό φως και τις χρυσές αποχρώσεις που ομορφαίνουν όποιο πρόσωπο χαϊδέψουν, παρομοιάζεται η δράση της Pure Gold Radiance. Ένα σπάνιο και αμετάβλητο συστατικό, ο χρυσός κρατά αυτή την υπόσχεση. Το ευγενές αυτό μέταλλο, του οποίου η λάμψη αντιστέκεται σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου βρίσκεται στην καρδιά αυτών των συνθέσεων. Η La Prairie, είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολυτέλεια που δεν θα μπορούσε να έχει διαλέξει πιο κατάλληλο συστατικό.

Η επιστήμη του χρυσού

Ο χρυσός, ως θρεπτικό συστατικό στη σύνθεση της Pure Gold Radiance, μεγιστοποιεί την δράση του χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του αποκλειστικού Pure Gold Diffusion System. Πρόκειται για μία τεχνολογία που μετατρέπει τον χρυσό σε ενέργεια. Έτσι, τροφοδοτεί τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε μία σειρά τριών φάσεων. Πιο συγκεκριμένα, πρώτα έρχεται η άμεση εναπόθεση σωματιδίων χρυσού στην επιφάνεια της επιδερμίδας για να προσφέρει την εμφάνιση της στιγμιαίας λάμψης. Ακολουθεί η έγχυση ενεργών συστατικών αναπλήρωσης σε ελεύθερη μορφή. Η αποδέσμευση ολοκληρώνεται με μια σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών αναπλήρωσης που συνδέονται με νανοσωματίδια χρυσού.

Ενώ εσύ κοιμάσαι

Το Pure Gold Nocturnal Balm περιέχει επίσης το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, ένα ενεργό συστατικό που δίνει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα. Έτσι, κάθε βράδυ, όταν η επιδερμίδα αναζωογονείται και αναπληρώνεται φυσιολογικά, η περιποίηση με τα προϊόντα της Pure Gold Radiance αποκαθιστά τα σημάδια του χρόνου έως το επόμενο πρωί. Ασύγκριτη λάμψη, θρέψη, βελτιωμένη υφή και βαθιά ενυδάτωση και επιτάχυνση όλων των διαδικασιών αποκατάστασης της επιδερμίδας είναι τα αποτελέσματα.

Νυχτερινό τελετουργικό

Η νέα προσθήκη στην σειρά είναι όπως είπαμε το Pure Gold Radiance Nocturnal Balm, ένα πλούσιο balm που χρησιμοποιείται ως βάση για το νυχτερινό τελετουργικό της La Prairie. Και ποιο είναι αυτό το τελετουργικό; Πρόκειται για συγκεκριμένες κινήσεις με την βοήθεια μίας πέτρας μασάζ από μάρμαρο. Την πέτρα θα την βρεις κρυμμένη στο καπάκι του Balm. Τις κινήσεις θα τις δεις στο βίντεο εδώ, τις οποίες φρόντισε να τις κάνεις μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν, και αφού έχεις εφαρμόσει μια μικρή ποσότητα του Pure Gold Radiance Nocturnal Balm ως βάση.

Αυτές οι κινήσεις, με έμπνευση αρχαία τελετουργικά, τονώνουν την μικροκυκλοφορία και την λεμφική ροή. Ταυτόχρονα αυτή η απολαυστική διαδικασία επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία της ενέργειας και την ανταλλαγή θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου στην επιδερμίδα, αυξάνοντας παράλληλα τη λεμφική αποστράγγιση και καταπραΰνοντας τους μύες του προσώπου και την ένταση της καθημερινότητας. 

Εφ΄όρου ζωής

Η La Prairie με αυτή την σειρά συστήνει τα πρώτα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία της. Το επιβλητικό μεταλλικό περίβλημα και το καπάκι κάθε δημιουργίας έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούνται για πάντα. Οι γυάλινοι εσωτερικοί περιέκτες των συνθέσεων, προορίζονται για ανακύκλωση και αντικατάσταση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού συσκευασίας είναι το συρόμενο κάλυμμα του Balmπου γλιστράει σε τροχιά τόξου παρόμοια με την τροχιά του ήλιου για να ανοίξει. Μέσα σε αυτό το συρόμενο καπάκι βρίσκεται και η  πέτρα νυχτερινού μασάζ. Στο εσωτερικό, το χάρμα των αισθήσεων συνεχίζεται. Η πλούσια, λαμπερή σύνθεση του Balm σε χρώμα σαμπάνιας, αναδύει το χαρακτηριστικό άρωμα της συλλογής Pure Gold.

Το όραμα της καλλιτέχνιδας

Η Carla Chan, πρωτοσυνεργάστηκε με την La Prairie τo 2021, για το λανσάρισμα της συλλογής Pure Gold. Γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ, η καλλιτέχνιδα,  πέρασε μια εβδομάδα σε μια κατοικία στο La Becque του Montreux. Εκεί αιχμαλώτισε την πρωινή λάμψη που αναδύεται από το νυχτερινό ορυκτό τοπίο και καταλήγει στις όχθες της πιο εμβληματικής λίμνης της Ελβετίας. Σε αυτό το μοναδικό μέρος, η Carla Chan ανέπτυξε ένα συναισθηματικό έργο εμπνευσμένο από τη φύση.

Το “Through the Fields of Dawn” αποτελεί μια έκθεση που συνδυάζει ψηφιακά μέσα, τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και μεταλλικά στοιχεία γλυπτικής. Έχοντας συμπεριληφθεί στο  Art Basel Hong Kong τον Μάρτιο του 2022, η έκθεση αποτελεί ένα μέρος της αποστολής της La Prairie. Σκοπός της είναι να ενθαρρύνει τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ανταλλαγές με ένα ευρύ κοινό, ενώ ταυτόχρονα να ενισχύσει την υποστήριξη σε γυναίκες καλλιτέχνες από διαφορετικούς πολιτισμούς και μορφές τέχνης. Μετά το Χονγκ Κονγκ, το έργο της Carla Chan θα παρουσιαστεί στο La Prairie Lounge στο Frieze New York.

Φωτογραφίες: La Prairie

Κείμενo: Κάκια Καφφά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here