Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum: Ο τριπλός ορός που σπάει τους κανόνες!

Η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια Amanda Seyfried είναι η μούσα του λανσαρίσματος Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Ο νέος ορός προσώπου Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum είναι συνδυάζει ενεργά συστατικά, τα οποία είναι διάσημα για την ιδιότητά τους να δρουν σε διαφορετικά σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας και μέχρι πρότινος φαινόταν αδύνατο να συνδυαστούν: Υαλουρονικό οξύ, C+Νιασιναμίδη και Φερουλικό οξύ.


Ορός προσώπου Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Τρίτη δεκαετία ερευνών

30 χρόνια μετά το λανσάρισμα της Rénergie Double Performance το 1992, η Lancôme συνεχίζει να επενδύει την επιστημονική της έρευνα και ανάπτυξη σε αυτή την σειρά. Rénergie για την γαλλική εταιρεία σημαίνει το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα πιο δραστικά συστατικά. Όμως πώς το πετυχαίνει αυτό;

Βιολογική μηχανική

Η ερευνητική ομάδα της Lancôme αναδομεί εργαστηριακά μοντέλα ανθρώπινου δέρματος αντί να πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα από το 1979. Στη διάρκεια αυτών των ετών, τα μοντέλα εξελίσσονταν συνεχώς, ώστε να αποκτούν μεγαλύτερη προγνωσιμότητα και αξιοπιστία. Ανασυνθέτοντας το ανθρώπινο δέρμα, στιβάδα προς στιβάδα, το επιστημονικό ενδιαφέρον ολοένα αυξανόταν. Σήμερα αυτή η τεχνογνωσία, προσφέρει στην Lancôme την δυνατότητα να αναπαράγει στα εργαστήρια διαφορετικές συνθήκες δέρματος και ηλικίας.

Έτσι γίνεται εφικτή η κατανόηση των αλληλεπιδράσεων σε πραγματικό χρόνο, ανάμεσα στα ενεργά συστατικά και τις στιβάδες του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο αξιολογείται η αποτελεσματικότητα  διάφορων συστατικών στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Έτσι ακριβώς προκύπτει επίσης και ο προσδιορισμός των καλύτερων συνδυασμών ενεργών συστατικών καθώς και η προσαρμογή τους στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. 

Αποτέλεσμα γνώσης

Όλη αυτή η γνώση συμπυκνώθηκε για το νέο προϊόν της σειράς Rénergie. Η Δρ. Annie Black, Επιστημονική Διευθύντρια της Lancôme International μας εξηγεί: 

«Με το Rénergie H.C.F. Triple Serum, η Lancôme εγκαινιάζει μια νέα εποχή αντιγηραντικής απόδοσης ελέγχοντας τον συνδυασμό ισχυρών ενεργών συστατικών, τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν συμπληρωματικά και ταυτόχρονα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, αλλά θεωρούνταν μέχρι πρότινος ασύμβατα. Σήμερα συνδυάζονται σε μία τριπλή δόση και προσαρμόζονται στη βέλτιστη συγκέντρωση, ώστε να συμβάλλουν στην αποκατάσταση όλου του δυναμικού της επιδερμίδας.»

Τριπλός ορός προσώπου σημαίνει…

Συνήθως οι οροί προσφέρουν ένα δραστικό συστατικό σε υψηλή συγκέντρωση. Το
Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum, έχει τρία ενεργά συστατικά που συνδυάζονται πρώτη φορά σε μία καλλυντική σύνθεση. Το κάθε ένα από αυτά είναι διάσημο για την δράση του σε διαφορετικά σημάδια της γήρανσης. στην σύνθεση αυτού του ορού, προσαρμόζονται σε βέλτιστη συγκέντρωση, για να δρουν σε συνέργεια. Πάμε να δούμε ποια συστατικά είναι αυτά:

Υαλουρονικό οξύ

Προϊόν ζύμωσης που λαμβάνεται με βιοτεχνολογία και πράσινη χημεία. Είναι γνωστό για την ικανότητά του να απορροφά 1000 φορές το βάρος του σε νερό, συμβάλλοντας στη λείανση της επιδερμίδας και στην αναπλήρωσή της με υγρασία. Το συγκεκριμένο υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει καλύτερη εισχώρηση και παραμονή στην επιδερμίδα (διαρκεί 13 φορές περισσότερο στην επιδερμίδα σε σύγκριση με το κλασικό υαλουρονικό οξύ). Επίσης, οι αντιρυτιδικές του ιδιότητες έχουν αποδειχτεί in vivo.

C+Νιασιναμίδη

Το συγκεκριμένο συστατικό αποτελεί τον συνδυασμό παράγωγου βιταμίνης C και νιασιναμίδης (βιταμίνη B3). Η δράση του αφορά κυρίως τον έλεγχο του τόνου της επιδερμίδας και των καφέ κηλίδων. Από τη μία, η Νιασιναμίδη συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη μελάγχρωση. Το παράγωγο βιταμίνης C από την άλλη, φωτίζει και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας.

Φερουλικό ξύ

Καθαρό σε ποσοστό 99%, αυτό το φυτικό συστατικό λαμβάνεται από φύτρες ρυζιού ή πίτουρο με πράσινη χημεία. Χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση εξουδετερώνει τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, για να προστατεύει την επιδερμίδα από μελλοντικά σημάδια γήρανσης. Ενδυναμώνοντας τον επιδερμιδικό φραγμό, το Φερουλικό οξύ συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

Τα πολύτιμα πεπτίδια

Τα παραπάνω 3 δερματολογικά ενεργά συστατικά συνδυάζονται με γλυκοπεπτίδια από εκχύλισμα Λιναρόσπορου, που αποτελούν το κύριο συστατικό πίσω από την αποτελεσματικότητα της σειράς Rénergie. Αυτό το δραστικό εκχύλισμα λαμβάνεται από άλευρο ελαιούχων σπόρων που δημιουργείται κατά την ψυχρή εκχύλιση ελαίου από βιολογικό λιναρόσπορο, ο οποίος καλλιεργείται και συλλέγεται στην κοιλάδα του Λίγηρα και στη νοτιοδυτική Γαλλία. Με πολύ υψηλή συγκέντρωση σε πεπτίδια και ολιγοσακχαρίτες ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει της ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Ο σχεδιασμός με τους τρεις ξεχωριστούς θαλάμους στην συσκευασία.

Το αδύνατο δυνατό!

Για να συνδυάσει τα παραπάνω ασύμβατα ενεργά συστατικά η Lancôme πρωτοπόρησε και στον σχεδιασμό της συσκευασίας αυτού του ορού. Κάθε ενεργό συστατικό περιέχεται μέσα σε ξεχωριστό θάλαμο που το προστατεύει από τον αέρα, το φως και τους ρύπους, ώστε να διατηρεί τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα και φρεσκάδα του μέχρι να ενωθεί με τα υπόλοιπα συστατικά στο τριπλό ακροφύσιο, δευτερόλεπτα πριν από κάθε χρήση του προϊόντος.

Ο ορός προσώπου με τις τρεις υφές του.

Τριπλός ορός, τριπλή υφή

Ο κάθε θάλαμος με το δραστικό του συστατικό παρέχει μία διαφορετική υφή. Πρώτον, η κρεμώδης υφή που περιέχει υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς και γλυκοπεπτίδια λιναρόσπορου. Δεύτερον, το ελαφρύ γαλάκτωμα που περιέχει παράγωγο βιταμίνης C και Νιασιναμίδη, κι έχει χαμηλό pH για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Τρίτον, το διάφανο άνυδρο gel που προσφέρει σταθεροποίηση και προστασία του φερουλικού οξέος από αλλοιώσεις. Τέλος, και οι τρεις υφές θα ενωθούν σε μία απολαυστική δόση του ορού για υψηλή αποτελεσματικότητα.

Οι γυναίκες δηλώνουν

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες στην Κίνα, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. 9 στις 10 γυναίκες που χρησιμοποιούν πολυτελείς ορούς επιβεβαίωσαν ότι θα προτιμούσαν το H.C.F. Triple Serum αντί για τον αγαπημένο τους ορό ή θα το χρησιμοποιούσαν πάνω από αυτόν. 

Τα νούμερα του triple serum

Ως επίλογο θα μοιραστούμε κάποια εντυπωσιακά νούμερα σχετικά με αυτό το πρωτοποριακό προϊόν. Έως το 2038 έχει κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πάνω από 3 χρόνια ανάπτυξης έχουν αφιερωθεί για το συγκεκριμένο προϊόν. 40 χρόνια έρευνας της μηχανικής των ιστών της επιδερμίδας έχουν συντελέσει στην φόρμουλά του. Δοκιμάστηκε σε περισσότερες από 690 γυναίκες. Επίσης έγιναν 246 δοκιμές για την διασφάλιση της ποιότητας της σύνθεσής του.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Αυτός ο πρωτοποριακός ορός προσώπου αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας Rénergie. Γεγονός που σημαίνει ότι δρα τέλεια όταν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ημέρας και νύχτας, σε συνδυασμό με τη Rénergie Multi-Lift Ultra Cream (διαθέσιμη με ή χωρίς SPF) και τη Rénergie Multi-Lift Ultra Yeux.

Φωτογραφίες: Lancôme

Κείμενα: Κάκια Καφφά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here