Αποκωδικοποιώντας το φυσικό look της Gigi Hadid

O μακιγιέρ του top model Vincent Oquendo αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της 

Μυστικό 1: Ελάχιστο μακιγιάζ: 

Το φρέσκο πρόσωπο αποτελεί σήμα κατατεθέν του μοντέλου από την Δυτική Ακτή. “Πάντα λαμβάνω υπόψη μου την συνολική της εμφάνιση”, εξηγεί ο Oquendo, “με στόχο να κάνουμε statement χωρίς να φαίνεται σαν να φοράει υπερβολικό μακιγιάζ”. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα καλά ενυδατωμένο πρόσωπο με την κρέμα ημέρας της προτίμησής σας. Στη συνέχεια εμπιστευτείτε την δύναμη ενός foundation λάμψης (τα matte προϊόντα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα).

Μυστικό 2: Γήινοι τόνοι

Σε απόλυτη συμφωνία με το παραπάνω tip, o Oquendo προτιμά τους ουδέτερους τόνους όταν δουλεύει με την Gigi. Δοκιμάστε κι εσείς την ανάλαφρη και 70’s bohemian beauty εικόνα της με σκιές σε χρώματα ουδέτερα, καφέ, μπεζ, γήινα.

Μυστικό 3: Σωστή προετοιμασία

Ακόμη και το καλύτερο μακιγιάζ χρειάζεται μία καλή βάση για να εφαρμοστεί σωστά και αυτή δεν είναι άλλη από το περιποιημένο δέρμα του προσώπου. “Όποτε δουλεύω με την Gigi, αφιερώνουμε πάντα χρόνο στην προετοιμασία της επιδερμίδας της για να έχει αυτήν την τόσο χαρακτηριστική λάμψη που βλέπετε σε όλες τις φωτογραφίες”, λέει ο μακιγιέρ της. Ενυδατική με δείκτη προστασίας και ένα καλό primer πρέπει να βρίσκονται πάνω-πάνω στην λίστα σας.

Μυστικό 4: Πειραματισμοί

“Η Gigi δοκιμάζει νέα beauty looks συνέχεια και η θετική της ενέργεια είναι μεταδοτική!” δηλώνει ο Oquendo. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε και εσείς καινούρια πράγματα στο μακιγιάζ και την ομορφιά, όπως η Gigi ένα εντυπωσιακό σχήμα eyeliner ή ένα ιδιαίτερο χρώμα κραγιόν. Αν μάλιστα σκεφτείτε ότι δεν σας περιμένουν δεκάδες φωτογράφοι για να απαθανατίσουν την κάθε σας εμφάνιση ή ότι το μακιγιάζ σας δεν θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο θα χάσετε κάθε ανησυχία και… μόνο θα το απολαύσετε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here