230% περισσότερος όγκος στις βλεφαρίδες με την High-Fi mascara της Clinique

230% περισσότερος όγκος στις βλεφαρίδες με την High impact High-Fi mascara της Clinique

H Clinique λάνσαρε τη High Impact High-Fi Full Volume mascara εσωκλείοντας σε μια φόρμουλα όλα όσα αναζητάμε από μια μάσκαρα: εντυπωσιακό όγκο, μήκος και ένταση. Παράλληλα, το σύμπλοκο από θρεπτικά έλαια καρύδας, αργκάν και moringa προστατεύει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας θρέψη και απαλή υφή δημιουργώντας μια μάσκαρα που “αγκαλιάζει” κάθε τύπο βλεφαρίδας και είναι κατάλληλη ακόμα και για τα ευαίσθητα μάτια.

Clinique, High Impact High-Fi Full Volume mascara

Μαλακτική δράση και θρέψη για τις βλεφαρίδες

Το skinification δεν περιορίζεται μόνο στα foundations, στα concealers και στα lipsticks. Tα skincare συστατικά φιγουράρουν και σε καλλυντικά για τα μάτια. Όπως η High Impact High-Fi Full Volume mascara της Clinique που αποτελείται από σύμπλοκο 3 ελαίων. Έλαιο argan, έλαιο καρύδας, και έλαιο moringa δημιουργούν ένα θρεπτικό κόκτειλ με μαλακτική δράση για τις βλεφαρίδες. Η προσθήκη τους τη σύνθεση διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα απώλειάς τους κατά την εφαρμογή.

Το High-Def Wave Brush με κυματιστά τριχίδια βοηθά να σαρώσει και να καλύψει τέλεια κάθε βλεφαρίδα. Παράλληλα η άκρη ακριβείας “αγγίζει” εύκολα και καθορίζει ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία. Χαρίζει όγκο, διαχωρίζει, ανορθώνει και προσφέρει extra μήκος τις βλεφαρίδες.

Εντυπωσιακή τεχνολογία

Η τεχνολογία High Impact High-Fi™ ενισχύει τις βλεφαρίδες δίνοντας 230% περισσότερο όγκο άμεσα. Αποτελείται από ανάλαφρη gel σύνθεση πλούσια σε μικροσκοπικές μαύρες ίνες που βοηθούν στην ενίσχυση της όψης όγκου, καθώς απλώνονται σε κάθε βλεφαρίδα με το πέρασμα από το ειδικό βουρτσάκι εφαρμογής. Οι υψηλής έντασης χρωστικές παρέχουν εξαιρετικά πλούσιο χρώμα χάρη στο μάργαρο και τα οξείδια σιδήρου δίνοντας ένταση στο βλέμμα.

Before & after

Οι αριθμοί μιλούν

Κλινική μελέτη σε 31 γυναίκες έδειξε ότι το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή της High Impact High-Fi Full Volume mascara της Clinique, μένει αναλλοίωτο έως και 12 ώρες με ασυναγώνιστη αντοχή στον ιδρώτα και την υγρασία. Με μια κίνηση οι βλεφαρίδες αποκτούν 285% περισσότερη καμπυλότητα, 230% όγκο και 159% μήκος.


Φωτογραφίες, Clinique.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here