Εντυπωσιακές βλεφαρίδες με τη νέα Telescopic Lift Mascara

Oι καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός makeup look. Για την ακρίβεια ένα πετυχημένο αποτέλεσμα είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να τονίσεις το βλέμμα σου και τα χαρακτηριστικά σου. Η νέα Telescopic Lift Mascara της L’Oreal Paris ήρθε για να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Διαθέτει ένα καινοτόμο βουρτσάκι 2 σε 1 που “αγκαλιάζει” όλες τις βλεφαρίδες και η σύνθεσή της περιέχει κεραμίδια. Μια mascara που πετυχαίνει όλα όσα ζητάμε: Μήκος, όγκο και 36ωρη διάρκεια.

L’Oreal Paris, Telescopic Lift Mascara

Νέα τεχνολογία που ανυψώνει τις βλεφαρίδες

Το μυστικό πίσω από αυτό το αποτέλεσμα είναι η νέα τεχνολογία που φέρνει η L’Oreal Paris. Μια τεχνολογία που ανυψώνει τις βλεφαρίδες οποιουδήποτε μήκους έως και 5mm. Κατόπιν οφθαλμολογικού ελέγχου, αποδείχθηκε ότι είναι κατάλληλη ακόμα για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής.

Όσες έχουν δοκιμάσει την Telescopic Lift Mascara έχουν εντυπωσιστεί με την απόδοση και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το 96% των γυναικών παρατήρησε αμέσως τον όγκο στις βλεφαρίδες. Το 91% παρατήρησε εμφανή ανύψωση ενώ το επιβεβαίωσε πως η ένταση που δίνει στο βλέμμα είναι αναντικατάστατη.

Καινοτόμο βουρτσάκι

Με καινοτόμο βουρτσάκι το οποίο οφείλεται για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η Telescopic Lift Mascara της L’Oreal Paris θα γίνει ο νέος αγαπημένος σου σύμμαχος. Για να εξασφαλίσεις τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε πρώτα το μπροστινό μέρος από το βουρτσάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα σηκώσεις και θα “γεμίσεις” τις βλεφαρίδες σoυ. Έπειτα, χρησιμοποίησε το πλαϊνό μέρος από το βουρτσάκι για να χτενίσεις και να ξεχωρίσες τις βλεφαρίδες σου δίνοντας extra όγκο και μήκος.


Κεντρική φωτογραφία L’Oreal Paris.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here