Φθινοπωρινό μακιγιάζ, φυσικές αποχρώσεις

Το μακιγιάζ μπήκε σίγουρα σε δεύτερη μοίρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών. Όμως η ανανέωση του “οπλοστασίου” σου με νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις, θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση επιστρέφοντας στη πόλη. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χρήσιμη all inclusive παλέτα με 16 σκιές ματιών σε nude τόνους και ένα-δυο ανεξίτηλα υγρά κραγιόν που κρατάνε τις υποσχέσεις τους.

Έμφαση στο βλέμμα με γήινες αποχρώσεις

Ειδικά σχεδιασμένη για να κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, η παλέτα 16 αποχρώσεων Nudes of New York της Maybelline New York θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ελαφρώς κρεμώδης υφή των σκιών, χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα που μένει αναλλοίωτο για ώρες. Οι σκιές χαρίζουν στο μακιγιάζ φυσικό “sun kissed” effect. Παράλληλα οι συνδυασμοί των matte και λαμπερών φινιρισμάτων θα καλύψουν όλες τις ανάγκες του καθημερινού σου μακιγιάζ.

Tip: Ξεκίνα το μακιγιάζ των ματιών σου εφαρμόζοντας μια ουδέτερη ματ απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Δώσε βάθος στο βλέμμα τοποθετώντας μια πιο σκούρα απόχρωση στη κόγχη του βλεφάρου. Συνέχισε με eye contouring στην περιοχή κάτω από τα φρύδια. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ, προσθέτοντας ένταση με μια ελαφριά λαμπερή πινελιά στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου και τόνισε τις βλεφαρίδες με την Falsies Lash Lift Mascara.

Σταθερά κραγιόν σε πέντε τόνους του καφέ

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας προσώπου, επιβάλει σταθερά κραγιόν που κρατούν αναλλοίωτο το χρώμα. Αν έχεις κουραστεί όσο εμείς με τους ρόδινους, τους ροζ και τους κόκκινους τόνους, σου έχουμε τη λύση! Αυτό το φθινόπωρο η αγαπημένη σειρά Super Stay Matte Ink της Maybelline New York προτείνει πέντε νέες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα του καφέ. Tα υγρά κραγιόν της Maybelline παραμένουν σταθερά για έως και 24 ώρες. Προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο στα χείλη σου… αλλά όχι στη κούπα του καφέ σου.

  • Super Stay Coffee Edition σε απόχρωση 225 Chai Genius, Maybelline

Tip: Για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα, ξεκίνα εφαρμόζοντας λίγη ποσότητα ανοιχτής απόχρωσης στα χείλη. Συνέχισε με ελάχιστη ποσότητα πιο σκούρου τόνου στο κέντρο των χειλιών και ολοκλήρωσε κάνοντας blending τις δύο αποχρώσεις με πινέλο η με το δάχτυλο. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here