Η Gwyneth Paltrow λανσάρει νέα σειρά καλλυντικών

Με όλο και περισσότερους καταναλωτές να επιθυμούν προϊόντα τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και κυρίως, που δεν περιέχουν χημικά συστατικά, δημιουργείται ο χώρος για ακόμη περισσότερα brands καλλυντικών και περιποίησης τα οποία περιέχουν σχεδόν αποκλειστικά, φυτικά συστατικά.

Με αρκετούς celebrities να γίνονται ambassadors εταιρειών που προάγουν μια “green” φιλοσοφία ή ακόμη και μερικούς από αυτούς οι οποίοι γίνονται επιχειρηματίες sustainable startups (βλέπε Jessica Alba και Miranda Kerr) ήρθε η σειρά της Gwynelth Paltrow να συνεργαστεί με την εταιρεία Juice Beauty, λανσάροντας τη δική της σειρά καλλυντικών και επενδύοντας η ίδια ως μέτοχος.

Η σειρά που αποτελείται από 78 κωδικούς, δεν περιέχει χημικά συστατικά και αυτό είναι κάτι που καθυστέρησε αρκετά το λανσάρισμά της, καθώς ενώ το brand είχε ακολουθήσει ένα εξ’ολοκλήρου “green” χαρακτήρα όσον αφορούσε στις σειρές περιποίησης, δεν ίσχυε το ίδιο και τις σειρές καλλυντικών. H νέα creative director της Juice Beauty, Gwyneth, πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της με αποτέλεσμα να επανασχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της σειράς.

d73759a77bbb85c7ab1a610a42e8c57b_XL

Σύμφωνα με τους συνεργάτες της Paltrow, δυσκολεύτηκαν αρκετά για να ικανοποιήσουν τη νέα μέτοχο και να την πείσουν να δώσει το τελικό ΟΚ για την παραγωγή των προϊόντων καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις, μερικές από τις οποίες ήταν, να κρατήσουν χαμηλό το κόστος, εφόσον όλα τα συστατικά είναι βιολογικά και να διατηρήσουν όλες τις αποχρώσεις των τεμαχίων ίδιες καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου τεχνικό χρώμα, διαδικασία που απλουστεύει και ομογενοποιεί το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, η σειρά ολοκληρώθηκε έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί και αναμένεται να γίνει η νέα αγαπημένη σειρά των γυναικών που προτιμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα με αγνά συστατικά της φύσης χωρίς την προσθήκη χημικών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here