Μακιγιάζ 2021: Φυσικό look, τονισμένες βλεφαρίδες

Οι υπερβολές κρύβουν ανασφάλειες και δεν έχουν θέση στο “φιλοσοφημένο” μακιγιάζ του άμεσου μέλλοντος μας. Η έμφαση απομακρύνεται από την επιτηδευμένη πλαστικότητα. Επιστρέφει σε μια φροντισμένη φυσικότητα που εξυμνεί την αυθεντική προσωπικότητα και εστιάζει στο βλέμμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας αισθητικής κατεύθυνσης, είναι το διακριτικά φωτεινό μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips για την παρουσίαση της συλλογής Dior Cruise 2021.

“Για τη νεαρή γυναίκα της Dior Cruise 2021, δημιούργησα μια φωτεινή και διάφανη επιδερμίδα και ελαφρώς υπογραμμισμένα, αλλά διακριτικά τονισμένα μάτια.” αναφέρει ο
artistic director και διευθυντής εικόνας του οίκου Dior.

Ο artistic director και διευθυντής εικόνας του οίκου Dior Peter Philips στα παρασκήνια του show για τη παρουσίαση της συλλογής Dior Cruise 2021

Έμφαση στο βλέμμα

“Για να τονίσω τα μάτια χωρίς να χάσουν τη φυσικότητά τους, τόνισα τη καμπύλη στις επάνω βλεφαρίδες. Στη συνέχεια εφάρμοσα τη νέα μάσκαρα DiorShow Iconic Overcurl που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο σε μαύρη απόχρωση 090 black. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να “διευρύνω” το βλέμμα χωρίς να υπερφορτώσω τα μάτια.” εξηγεί ο Peter Philips. “Στη συνέχεια υπογράμμισα το σωστό τόνο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας DiorShow Brow Styler και DiorShow Pump’n’Brow. Αυστηρά σχηματισμένα και διακριτικά τονισμένα, τα φρύδια έπρεπε να δείχνουν φυσικά, χαρίζοντας ένταση στο βλέμμα.”

Διάφανη επιδερμίδα

“Μια εξαιρετικά φυσική επιδερμίδα, προετοιμάζεται σωστά με το Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Serum και στη συνέχεια ενυδατώνεται με την κρέμα ημέρας Capture Totale C.E.L.L. Energy Face Cream. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το Dior Backstage Face & Body Primer σε απόχρωση 001 Universal για ομοιόμορφο αποτέλεσμα που καλύπτει τις ατέλειες. Είναι ιδανικό πριν την εφαρμογή του Dior Backstage Face & Body Foundation. Ολοκλήρωσα το look με το concealer Dior Forever Skin Correct το οποίο χάρη στη ευρεία γκάμα αποχρώσεων κάνει εφικτές ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες διορθώσεις.”

Διακριτικά φροντισμένα χείλη και νύχια

“Για να πετύχω το σωστό αποτέλεσμα, προετοίμασα τα χείλη με το Dior Lip Sugar Scrub που λειάνει και ενυδατώνει φυσικά την υφή τους. Συνέχισα τονίζοντας τα διακριτικά με το Dior Lip Maximizer σε απόχρωση 001 Pink, και αφαίρεσα τη λάμψη ταμπονάροντας με χαρτομάντηλο. Για τα νύχια τόνισα την φυσική απόχρωση επιλέγοντας το βερνίκι Dior Vernis Muguet.”

Ναι στα φυσικά hairstyles

“Τα μαλλιά αφέθηκαν εντελώς φυσικά.” τονίζει ο Peter Philips, ολοκληρώνοντας τα σχόλιά του για το look της Dior Cruise 2021 συλλογής. “Άλλοτε καλύφθηκαν με ένα μικρό δαντελένιο μαντήλι, άλλοτε πιάστηκαν πίσω κι άλλοτε στολίστηκαν με μια ντελικάτη χρυσαφένια τιάρα.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here