Ποια απόχρωση Burberry Kisses Sheer ταιριάζει στην επιδερμίδα σας;

Το ενυδατικό κραγιόν λάμψης Burberry Kisses Sheer, δεν προσφέρει απλώς υπέροχο χρώμα στα χείλη, αλλά η ενυδατική του σύσταση θωρακίζει την υγρασία έως και 6 ώρες! Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με μείγμα αγριοτριανταφυλλιάς, τσαγιού και λεβάντας, χαρίζει λαμπερό φινίρισμα στα χείλη, ενώ η υφή gel του, υπόσχεται σταθερότητα και ζουμερό χρώμα.

Ποια είναι όμως η ιδανική απόχρωση για τον τύπο της επιδερμίδας σας; Η αλήθεια είναι, πως είναι πολύ εύκολο να “παρασυρθούμε” από κάποια απόχρωση που ενθουσιαστήκαμε μόλις την αντικρίσαμε και εν τέλει φορώντας την, το αποτέλεσμα να μην δείξει τόσο εντυπωσιακό πάνω στα δικά μας χείλη. Σας έχουμε την απάντηση! Στην επιλογή της ιδανικής απόχρωσης κραγιόν, τον σημαντικότερο ρόλο διαδραματίζει η απόχρωση της επιδερμίδας μας και φυσικά η απόχρωση των μαλλιών μας η οποία δίνει τον τόνο της συνολικής εικόνας μας.

Οι τρεις βασικές αποχρώσεις της επιδερμίδας, είναι η ανοιχτόχρωμη, η σταρένια και η σκουρόχρωμη. Ωστόσο, για άψογο αποτέλεσμα, καλό θα ήταν εκτός από την απόχρωση της επιδερμίδας σας να λάβετε υπόψιν σας και τον τόνο της, τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε αν παρατηρήσετε το εσωτερικό του καρπού σας σε φυσικό φως. Αν οι φλέβες του χεριού σας πρασινίζουν τότε ο τόνος σας είναι ζεστός, ενώ αν τείνουν προς το μπλε χρώμα, τότε ο τόνος σας είναι ψυχρός. Στους ζεστούς τόνους επιδερμίδας ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις ενώ στους ψυχρούς τόνους αναδεικνύονται καλύτερα οι ψυχρές αποχρώσεις.

Η επιλογή της απόχρωσης κραγιόν με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας σας έχει ως βασικό κανόνα τα εξής:

Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες:

To απαλό ροζ, το κόκκινο του κρασιού ή cranberry αναδεικνύουν άψογα την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τονίζοντας τις αντιθέσεις ενώ οι κόκκινες αποχρώσεις με βάση το μπλε, κάνουν την οδοντοστοιχία σας να φαίνεται λευκότερη.

Σταρένιες επιδερμίδες: 

Το ροδανικί, το χρυσό, oι nude αποχρώσεις, το έντονο κόκκινο καθώς και το πορτοκαλί, είναι τα χρώματα που αναδεικνύουν περισσότερο τον τόνο του δέρματός σας.

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες:

Το κοραλλί, χάλκινο, σκούρο ροζ, τα nudes, σκούρο μωβ και το δαμασκηνί χρώμα δείχνουν υπέροχα στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Καλή επιτυχία!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here