Πολυχρηστικό μεταξένιο concealer

Νέες αποχρώσεις Luminous Silk Foundation και ολοκαίνουργιο Luminous Silk Multi Purpose Concealer, από την Giorgio Armani Beauty.

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Luminous Silk Foundation που τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας με το πιο ελαφρύ άγγιγμα, ο οίκος Giorgio Armani Beauty εμπλουτίζει τους 12 τόνους της αγαπημένης γκάμας makeup, με 4 νέες αποχρώσεις.

Μεταξένιο concealer σε έξι τόνους

Παράλληλα η φίρμα γιορτάζει δύο επιτυχημένες δεκαετίας στον χώρο του μακιγιάζ με το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Luminous Silk Multi Purpose Concealer. Εμπλουτισμένο με την αποκλειστική λάμψη του Luminous Silk Foundation, το νέο ευπροσάρμοστο concealer καλύπτει, φωτίζει και «σβήνει» τις όποιες ατέλειες της επιδερμίδας. Διαθέσιμο σε έξη τόνους, εξασφαλίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και 24ωρη ενυδάτωση.

Ανάλαφρη, ενυδατική σύνθεση

Ανάλαφρη και φίνα, η λεπτή σύνθεση του νέου Luminous Silk Multi Purpose Concealer είναι πλούσια σε χρωστικές. Κι αυτό την κάνει ιδανική για εξειδικευμένη κάλυψη, αλλά και για highlighting. Εμπλουτισμένη με μικροπέρλες που φωτίζουν την επιδερμίδα, η σύνθεση καλύπτει ανεπαίσθητα μαύρους κύκλους και ερυθρότητα. Η καφεΐνη μειώνει το οίδημα γύρω από τα μάτια και οι ορυκτές χρωστικές με επίστρωση αμινοξέων καλύπτουν τις ατέλειες, χωρίς να δημιουργούν θαμπή όψη. Η επιδερμίδα αντανακλά και αιχμαλωτίζει υπέροχα το φως, διατηρώντας τη φυσική της λάμψη.

Πολυχρηστικός σύμμαχος

Εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, το Luminous Silk Multi Purpose Concealer προσφέρει διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής του.
Κάλυψη: Επιλέξτε μια απόχρωση στον τόνο της επιδερμίδας. Εφαρμόστε το concealer
πριν από το foundation στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Απλώστε το με τα δάχτυλα και καλύψτε σκιές και μαύρους κύκλους.
Highlighting: Επιλέξτε μια απόχρωση πιο ανοιχτή από τον τόνο της επιδερμίδας. Προσθέστε highlights εφαρμόζοντας το concearler πάνω από το foundation σε περιοχές, όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο, η γέφυρα της μύτης ή το επάνω χείλος. Απλώστε το με τα δάχτυλα.
Σβήσιμο: Εφαρμόστε το concealer πάνω από το foundation και σβήστε τυχόν λάθη που έγιναν κατά το μακιγιάζ. Απλώστε το προϊόν με μπατονέτα, για να απομακρύνετε και να
εξομαλύνετε το πλεονάζον χρώμα.

“Το Luminous Silk Concealer ενδείκνυται για γυναίκες που είναι συνεχώς εν κινήσει. Τις βοηθά να αναζωογονούν ανά πάσα στιγμή το μακιγιάζ τους. Μεταμορφώνει την επιδερμίδα στο λεπτό και χαρίζει αψεγάδιαστη όψη. ” λέει σχετικά η κορυφαία MakeUp Artist και εκπρόσωπος της Armani Beauty, Linda Cantello.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here