Τα λαμπερότερα χείλη της βραδιάς έχουν υπογραφή Estée Lauder

Pure Color Envy Sculpting gloss & lacquer από την Estée Lauder 

Και αν μπορούσατε να τραβάτε όλα τα βλέμματα στα χείλη σας και οι συνομιλητές σας να μην έχαναν λέξη; Η Estée Lauder, αποφάσισε να δώσει λάμψη στον πολυδιάστατο χαρακτήρα σας και να φωτίσει κάθε πτυχή του! Η νέα σειρά Pure color Envy Sculpting gloss & laquer, με νέα σύνθεση και υψηλή απόδοση, δεν κρατά απλώς τα χείλη ζουμερά και ενυδατωμένα, αλλά τους χαρίζει και απεριόριστη λάμψη που διαρκεί!

Με μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων από απαλά nudes μέχρι τολμηρά κόκκινα, τα Pure color Envy Sculpting gloss & Laquer φοριούνται πάνω από το κραγιόν για extra ενίσχυση χρώματος και λάμψη ή και μόνα τους καθώς η απόδοσή τους είναι πλούσια σε κρεμώδες, λαμπερό αποτέλεσμα. Το Pure color Envy Sculpting gloss, με σύνθεση balm, αποτελείται από 13 αποχρώσεις για κρεμώδες ή λαμπερό αποτέλεσμα. Η τεχνολογία Advanced True Vision Technology, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αξεπέραστη λάμψη, ενώ η σύνθεση balm, υπόσχεται σταθερό, τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Pure color Envy Sculpting Laquer σε τρεις αποχρώσεις.

1

 

Ο συνδυασμός της κρεμώδους κάλυψης ενός κραγιόν, με την λάμψη του gloss, μπορούν να δημιουργήσουν μια extra glamorous λάμψη, για χείλη τόσο ικανοποιημένα που δεν θα μπορούν παρά να χαμογελάν σαγηνευτικά σε κάθε κοπλιμέντο.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here