Τέλεια φρύδια με διάρκεια

Με το Tattoo Brow Waterproof Gel Φρυδιών της Maybelline NY έχεις πιο γεμάτα φρύδια με ένταση και διάρκεια!

Σημείο κλειδί κάθε καθημερινού look, τα σωστά μακιγιαρισμένα φρύδια δεν είναι απλή υπόθεση. Ακόμα κι αν δεν έχουν το τέλειο σχήμα, λίγη προπόνηση αρκεί για να τα διορθώσετε με τα κατάλληλο μακιγιάζ. Όλες ξέρουμε πως ένα οποιοδήποτε μολύβι, δεν είναι ικανό για να καλύψει τις ανάγκες των καλοσχηματισμένων φρυδιών. Αρκετά λιπαρά στη σύνθεση, τα κοινά μολύβια ματιών δέν απλώνονται εύκολα και βαραίνουν τα φρύδια. Σαφώς πιο κατάλληλα, τα ειδικά μολύβια για τα φρύδια διευκολύνουν το σωστό σχηματισμό, όμως το αποτέλεσμα “ξεθωριάζει” και δεν έχει διάρκεια.

Η αναζήτηση του τέλειου εύχρηστου προϊόντος με αποτέλεσμα διαρκείας, συνεχίζεται χάρη σε νέα λανσαρίσματα σε υγρή υφή, όπως το ολοκαίνουργιο Tattoo Brow Waterproof Gel Φρυδιών της Maybelline NY. Είναι σχεδιασμένο για τέλεια, γεμάτα φρύδια που διαρκούν για μέρες.

Ένταση και διάρκεια!

Το ultra-resistant και αδιάβροχο gel φρυδιών Tattoo Brow είναι ανθεκτικό σε κάθε περίσταση και kyklofore;i σε έξη φυσικούς τόνους. Το κωνικό πινέλο εφαρμογής σε συνδυασμό με το βουρτσάκι υπόσχονται το τέλειο αποτέλεσμα. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, προτίμησε ένα τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση απ΄ότι συνήθως. 

Εφαρμογή 

Βήμα 1. Σχημάτισε προσεκτικά το επιθυμητό περίγραμμα. Χρησιμοποίησε το πινέλο με χρώμα για να γεμίσεις το εσωτερικό των φρυδιών σου κατά μήκος με κινήσεις προς τη εξωτερική γωνία. Πριν την εφαρμογή, βεβαιώσου ότι το πινέλο δεν έχει υπερβολική ποσότητα gel. 

 

 

 

Βήμα 2. Κάνε απαλό blending χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι μέχρι να πετύχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε ειδικό κτενάκι. 

 

 

 

 

Βήμα 3. Άφησε το προϊόν να στεγνώσει και σε ένα λεπτό έχεις πυκνά φρύδια με διάρκεια για τουλάχιστον 24 ώρες*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here