Το χρυσό eyeliner είναι η ιδέα που μας έκλεψε την καρδιά

 

Το Glam ανεβαίνει όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα

Είναι άλλωστε λογικό. Τι θα ήταν οι γιορτές χωρίς λίγο χρυσόσκονη στον αέρα, στην γκαρνταρόμπα και το μακιγιάζ μας επίσης; Οι πολύτιμοι ιριδισμοί θα εξαπλωθούν σιγά – σιγά παντού, από τον διάκοσμο του σπιτιού, του δέντρου, των εοραστικών τραπεζιών, στις βραδινές εμφανίσεις μας και το make-up δεν έχει κανένα λόγο να αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα.

Το νέο Beauty-Look που σταδιακά κατακτά το Instagram είναι το χρυσό eyeliner (και όχι απλώς η σκιά) στα μάτια και αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποιους αυστηρούς κανόνες. Το trend ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως, είναι εξαιρετικά glamorous και υιοθετείται πανεύκολα.

gold-780x780

Madina Golden Eyeliner

 

Συνδυάστε με φωτεινό κόκκινο κραγιόν και λαμπερό βλέμμα άφοβα και μην αισθανθείτε κανέναν περιορισμό και στο υπόλοιπο styling. Μπορείτε άνετα να φορέσετε τα ρούχα που θέλετε ή να κρατήσετε αυτό το χρυσό τσαντάκι που άλλες βραδιές διστάζατε.

korres-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%b2%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%87%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-14-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%cf%8c-113g-e-004-oz

Korres Eyeliner 

 

Εναλλακτικά, αν το look σας αρέσει, αλλά δεν είσαστε φίλες του eyeliner, δοκιμάστε ένα χρυσό μολύβι ματιών που έχει εξίσου όμορφο αποτέλεσμα, όπως του Korres!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here