Υπάρχει ένα highlighter που είναι καλύτερο και από τα φίλτρα του Instagram

Πατήστε ελεύθερα το κλικ 

Όλοι αυτοί οι συννεφιασμένοι μήνες του χειμώνα και της άνοιξης έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Εμφανής είναι η έλλειψη της βιταμίνης D και της ενυδάτωσης και η επιδερμίδα μας θαμπή και άτονη. Πόσο καλά θα ήταν να είχαμε ένα προϊόν στα χέρια μας που να κάνει το δέρμα μας τόσο τέλειο όσο το Amaro του Instagram! Μάλλον ο Giorgio Armani άκουσε τις επικλήσεις μας και παρουσιάζει τώρα το καινούριο “Fluid Sheer”, ένα higlighter με τέτοια ένταση που μοιάζει να έχει μέσα του τις ακτίνες του ηλίου.

Πώς λειτουργεί; To Fluid Sheer είναι ένα χρωματιστό φίλτρο σχηματισμού φωτός, εμπνευσμένο από την εργασία των μεγαλύτερων διεθνών μακιγιέρ στα παρασκήνια των επιδείξεων. Προσφέρει ομοιόμορφη επιδερμίδα που αστράφτει κυριολεκτικά με διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με εκείνη που θα επιλέξετε.

Πώς χρησιμοποιείται; Το υπέροχο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δοσολογία σταγόνας στοχευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, όπως π.χ. τα ζυγωματικά, το οστό της μύτης, ακριβώς κάτω από τα βλέφαρα. Οι 13 διαφορετικές αποχρώσεις χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: χρωματικές αποχρώσεις με βάση το μακιγιάζ, διορθωτικές αποχρώσεις και Booster (ενισχυτικές αποχρώσεις) για περισσότερη λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από το κανονικό μας fond de teint και έχει δύο ακόμη πλεονεκτήματα: εκτός από το ρυθμιστικό αποτέλεσμά του χαρίζει ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα στην επιδερμίδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here