Υπάρχει μια μάσκαρα για γυναίκες που θέλουν να διασκεδάζουν;

 

Και φυσικά μόνο ο Yves Saint Laurent θα μπορούσε να την δημιουργήσει! 

Για τις cool, απαιτητικές και πολύπλευρες γυναίκες που ξέρουν και θέλουν να διασκεδάζουν, η Yves Saint Laurent Beauté συμπυκνώνει το ανυπότακτο πνεύμα τους που εξαπλώνεται φυσικά και στο μακιγιάζ ματιών σε μια μοναδική μάσκαρα που τους δίνει κάθε δυνατότητα να πειραματιστούν“. Τάδε έφη ο Lloyd Simmons, Creative Director Maquillage YSL Beauté και δεν έχουμε παρά να τον πιστέψουμε δοκιμάζοντας αυτά τα νέα φιαλίδια ομορφιάς με τα υπέροχα χρώματα που προσγειώθηκαν στα γραφεία μας.

Απρόβλεπτες, επαναστάτριες, αινιγματικές. Οι ατρόμητες αυτές γυναίκες επιζητούν την ελευθερία να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους – και έχουν πλέον τη δύναμη να το κάνουν και την ώρα που ξεκινούν να απολαμβάνουν την διαδικασία του μακιγιάζ τους πριν τη δουλειά ή την έξοδο. Το 2016 είναι η ιδανική χρονιά για να φέρει η  Yves Saint Laurent Beauté την επανάσταση στο μακιγιάζ των ματιών με έντονα ανατρεπτικά χρώματα σε μια μοναδική υφή βινυλίου να ντύνουν τις βλεφαρίδες με funky χορευτική διάθεση και να προσφέρουν ασύγκριτα λεία αίσθηση και καμπύλες όγκου, δύο εξαίσια αποτελέσματα σε ένα προϊόν. Αυστηρά πάντα για τα μάτια που τους αρέσει να ντύνονται διαφορετικά κάθε μέρα μπορείτε τώρα να διαλέξετε όχι ένα χρώμα, αλλά τρία, πέντε, όλα!

1,41 DP_HYCOS_297x210QSTXT.indd

Το θετικό είναι ότι η Mascara Vinyl Couture ενεργεί σαν ο απόλυτος σύμμαχος και φίλος στο παιχνίδι αυτό της καθημερινής δημιουργίας. Περιμένετε το αναπάντεχο, το βρίσκετε, το πλάθετε και ετοιμάζεστε να εκπλήξετε με ένα νέο look κάθε μέρα. Το ελεύθερο πνεύμα αυτής της ανυποταξίας αποτυπώνεται φυσικά στο λείο και γυαλιστερό χρώμα των βλεφαρίδων σας που πλέον μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με κάθε outift … και mood!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here