Η Coco Rocha μεταμορφώνεται σε platinum blonde για τον Balmain

 

Μεταμορφώσεις

Πάνω από τις στέγες της Νέας Υόρκης η Coco Rocha, ντυμένη στα περίτεχνα κεντήματα και τα χρυσόμαυρα ρούχα του οίκου Balmain παρουσιάζει το νέο της beauty look για χάρη της καμπάνιας “Balmain Hair Couture Icons”. Το Hairstyling με τις καθαρές, αυστηρές γραμμές επιμελήθηκε ο Hair Creative Director Nabil Harlow, το μακιγιάζ ο Frankie Boyd, ενώ πίσω από την κάμερα στάθηκε ο φωτογράφος An Le.

Μαζί δημιούργησαν τις εικόνες που βλέπετε, εντυπωσιακές όσο και ασυνήθιστες, μια που το διάσημο μοντέλο έχει δοκιμάσει κάθε είδους χρώμα, εκτός από αυτό. “Μέσα στα τελευταία 14 χρόνια της ζωής μου σαν μοντέλα ήθελα πάντα να δοκιμάσω το ξανθό, αλλά κανένας δεν μου έδινε το κίνητρο, μέχρι που ήρθαν ο Nabil Harlow και ο οίκος Balmain. Φαίνεται ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο”, εξηγεί η Coco Rocha.

coco-rocha4

Εξίσου ενθουσιασμένος δείχνει και ο Harlow από τη συνεργασία, που σύμφωνα με τον οίκο αποτελεί φόρο τιμής στον τομέα της κομμωτικής στην Υψηλή Μόδα. “Κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Coco Rocha έχει μεταμορφωθεί όσο κανένα άλλο μοντέλο και αυτό με εμπνέει, από τον τρόπο που κινείται μέχρι το πώς υποδύεται χαρακτήρες μπροστά από τον φακό. Δεν είναι απλώς ένα μοντέλο, αλλά εκφράζει την γυναίκα μιας νέας εποχής”, δηλώνει ο ίδιος και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: “Άλλωστε πάντα την ήθελα ξανθιά”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here