Η Emma Roberts λανσάρει το πιο πρωτότυπο χρώμα μαλλιών που θα δείτε φέτος

 

Roségold: η απόχρωση που έκανε την έκπληξη

Η Apple το είχε μυριστεί φαίνεται εδώ και καιρό όταν λάνσαρε το τελευταίο της smartphone σε απόχρωση ροζ χρυσού και πράγματι, οι μεγάλοι οίκοι κοσμημάτων δείχνουν τελευταία την προτίμησή τους σε αυτό το απίθανα ρομαντικό υλικό και χρώμα. Η ηθοποιός Emma Roberts, ωστόσο, ήταν η πρώτη που τόλμησε να εφαρμόσει την απόχρωση στα μαλλιά της.

Η καινούρια απόχρωση ονομάζεται Roségold και, όπως δηλώνει το όνομά της, είναι ένα μείγμα ανάλαφρου ροζ και ζεστού χρυσού τόνου στα μαλλιά που όταν βρεθούν κάτω από το φως λαμπυρίζουν πραγματικά σαν ανοιχτά χρυσοκόκκινα. Η Nikki Lee που εφάρμοσε την πρόταση στην διάσημη ανιψιά της Julia Roberts έκανε την σχετική ανάρτηση-ανακοίνωση στο Instagram ευχαριστώντας την που “την άφησε να την μεταμορφώσει σε λουλούδι της ερήμου”. Η 25χρονη έσπευσε να κάνει το δικό της regram με την λεζάντα: “Η αλλαγή είναι πάντα μία καλή ιδέα”.

Και αυτό φαίνεται πραγματικά να το πρεσβεύει η ηθοποιός που κάνει συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά της τόσο στο μήκος που πότε είναι μακρύ και πότε μεσαίο bob, πότε πλατινέ ξανθό και πότε σκούρο ξανθό μέχρι καστανό και τώρα βέβαια Roségold.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 31: Emma Roberts attends Imagine Vince Camuto Launch Event at the Home of The A List's Ashlee Margolis on March 31, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for The A List)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here