Πόση φθορά έχουν υποστεί τα μαλλιά σας;

 

Με αυτό το τεστ των 10 δευτερολέπτων θα το ανακαλύψετε!

Είναι γνωστό το πρόβλημα: αλλεπάλληλες βαφές, ανταύγειες, χτενίσματα και ισιώματα καταστρέφουν την φυσική υγεία της τρίχας, αλλά και έτσι που είναι, και πάλι δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι που και που πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας με μία μικρή κούρα επανόρθωσης. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο;

Το τεστ των 10 δευτερολέπτων 

Πάρτε πρώτα μια τούφα και πιάστε την με την άκρη των δακτύλων σας. Βρέξτε την τώρα με το άλλο χέρι με λόγες σταγόνες νερό. Και παρατηρήστε.

Πώς αντιδρούν τα μαλλιά σας; 

Αποτέλεσμα πρώτο: Το νερό εισχωρεί μέσα σε δευτερόλεπτα στην τρίχα και απορροφάται πλήρως.

Αυτό σημαίνει ότι η φυσική στρώση έχει φθαρεί και τα μαλλιά σας χρειάζονται άμεση θεραπεία.

Αποτέλεσμα δεύτερο: Οι σταγόνες είναι ορατές επάνω στην τρίχα ακόμη μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Τις βλέπετε να γλιστρούν από τα μαλλιά και να πέφτουν ή να απορροφούνται μετά από αρκετή ώρα.

Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σας είναι υγιή!

Η πρότασή μας: Αν ανήκετε στην πρώτη περίπτωση, καλό είναι να μείνετε μακριά από έντονες παρεμβάσεις στα μαλλιά, μεγάλη χρήση προϊόντων ή βαφές για οκτώ εβδομάδες τουλάχιστον προκειμένου η τρίχα να εξυγιανθεί. Χρησιμοποιήστε πιστολάκι μόνο αν βιάζεστε και αν είναι απόλυτα απαραίτητο λόγω χαμηλής θερμοκρασίας – το ίδιο ισχύει για το σίδερο ισιώματος ή για μπούκλες και (SOS) εφαρμόστε μία φορά την εβδομάδα μία μάσκα ενυδάτωσης και περιποίησης.

511mehuxyol-_sx355_

Wella Luxe Oil Mask

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here