The Unseen / Colour Alchemy: Oλογραφικές βαφές μαλλιών που θα σε εντυπωσιάσουν

The Unseen Beauty

Μια νέα, συναρπαστική τάση στις βαφές μαλλιών -που μόνο αόρατη δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε- έφτασε και θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο διαφορετικό, μαγικό και σύγχρονο. Οι βαφές “Colour Alchemy” δημιουργήθηκαν από το πρωτοποριακό beauty brand “The Unseen” σε συνεργασία με τη “Schwarzkopf Professional”. Mε motto “το μέλλον των μαλλιών είναι εδώ και είναι πιο hot από ποτέ”, η βρετανική εταιρεία “The Unseen” κατάφερε για ακόμη μια φορά να αλλάξει την αντίληψή μας για την πραγματικότητα με την κυκλοφορία αυτής της ψαγμένης σειράς βαφών για τα μαλλιά που αποτελείται από 5 χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση και σχεδιασμένα με βάση την επιστήμη.

Μαλλιά: Anastasia Chornogorets. Photo: Irena Khovanets

Χρώματα εμπνευσμένα απ’ τη φύση

Η συλλογή “Colour Alchemy” εμπνέεται από τα φωτεινά χρώματα που βρίσκονται στη φύση και έχει αναπτυχθεί με σκοπό να αναβαθμίσει τις βαφές μαλλιών. Η ειδική κρυστάλλινη φόρμουλα αναπαράγει το οπτικό αποτέλεσμα του “δομικού χρώματος”, ένα φυσικό φαινόμενο που βρίσκεται μόνο στη φύση. Εκτός από το σταθερό χρώμα, κάθε απόχρωση διασκορπίζει το φως σε μια σειρά από καλειδοσκοπικές αποχρώσεις. Μετασχηματίζονται και αλλάζουν ανάλογα με τη θερμοκρασία. Η “Colour Alchemy” αποκαλύπτει χρώματα που δεν έχουμε ξανά δει ποτέ στα μαλλιά. Δεν απαιτούν ειδικό φωτισμό ή αποχρωματισμό, ακόμη και σε σκούρα βάση μαλλιών, το προσωρινό χρώμα αποκτά αμέσως εφέ.

Μαλλιά: Anastasia Chornogorets. Photo: Irena Khovanets

Αυτή η νέα σειρά βαφών υπόσχεται τη δημιουργία χρωμάτων σε τονικά φάσματα χωρίς να προκαλέσουν ζημιά στα μαλλιά ή στο τριχωτό της κεφαλής. Όπως, πολύ εύστοχα δηλώνει και η ιδρύτρια του “The Unseen”, Lauren Bowker: “Πάρε τα εργαλεία μου και τόλμησε κάτι διαφορετικό. Χάραξε το δικό σου μονοπάτι και μη σταματάς ποτέ να εξερευνάς. Αν είσαι αρκετά παρορμητική και επιθυμείς μια διαρκή ανανέωση το Colour Alchemy, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσένα.”

Από τη φαντασίωση στην πραγματικότητα

Oι συσκευασίες των βαφών Colour Alchemy, εμπερικλείονται σε σκούρες και λιτές συσκευασίες που αποπνέουν μια αλχημική αίσθηση. Όλη η συλλογή χρωμάτων είναι εμπνευσμένη από τις μετασχηματικές φάσεις της αλχημείας και αναπτύχθηκε για να μεταμορφώσει τις βαφές σε μαγεία με πέντε συναρπαστικές αποχρώσεις:

  • Scarab/None: Πορτοκαλί του ήλιου, πράσινο, λαζούριο μπλε
  • Peacock/Petrol Blue: Πράσινο του παγωνιού, κυανό μπλε, βιολεττί
  • Borealis/Iris Purple: Πράσινο του τριφυλλιού, φλογερό πορτοκαλί, αυτοκρατορικό μωβ
  • Andrite/Αzalea Pink: Πράσινο σμαραγδί, cobalt μπλε, ρουμπινί
  • Phoenix/Amber Red: Σκούρο πορτοκαλί, κίτρινο της γύρης, βιολεττί

Τώρα που έμαθες για τα μαγικά χρωματικά combos, ώρα να μάθεις και πώς προκύπτουν οι αλλαγές χρώματος. Επηρεάζονται από το ηλιακό φως, τη μετακίνηση από σκιά σε ηλιακό φως και αντίστροφα, τη χρήση πηγής θερμότητας, όπως λάμπες θέρμανσης ή σεσουάρ μαλλιών. Ακόμη, επηρεάζονται από τη θερμοκρασία του σώματος (φυσική ζεστασιά του κεφαλιού, των ώμων ή των χεριών) τη ζεστή αναπνοή και τον κρύο αέρα. Σημείωσε επίσης ότι οι βαφές είναι cruelty free και βρίσκονται συσκευασμένες σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες και γυάλινα μπουκάλια.

Ψαγμένη ομορφιά

Η εταιρεία “The Unseen”, μόνο dead boring δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πέρα από τη καινοτόμο αυτή βαφή, πρωτοπορεί και σε άλλους τομείς. Εκπλαγήκαμε όταν ανακαλύψαμε πως το brand πρωτοστάτησε στη βιομηχανία ομορφιάς με την κυκλοφορία του “Spectra”. Πρόκειται για μια σκιά ματιών με σύνθεση που δείχνει διαφορετική στον πραγματικό κόσμο και μεταμορφώνεται στον ψηφιακό. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του “The Unseen” θα σε ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του μέλλοντος όπου η ομορφιά εξερευνά πρωτότυπα μονοπάτια.


Κείμενο της make up artist Κωνσταντίνας Κόκκαλη.

@_constance_

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here