Το νέο χρώμα Tiger Eye στα μαλλιά που όλες θα θελήσουν το 2017

 

Μετά το Balayage το καινούριο χρώμα έρχεται με εξωτικό όνομα και χολυγουντιανό glamour 

To νέο hair trend πήρε το όνομά του από τις αποχρώσεις του ομώνυμου λίθου (Μάτι της Τίγρης) που λέγεται ότι έχει θεραπευτικές δυνάμεις από την αρχαιότητα. Οι αποχρώσεις αυτές κυμαίνονται από κλασικό καστανό σε ανοιχτό καστανό και χρυσαφένιο μελί και δίνουν μια ιδιαίτερη γυαλάδα στο σύνολο των μαλλιών, μια που όσοι ξέρουν τονίζουν ότι η επιλογή αυτή συνοδεύεται ιδανικά από εντατικές θεραπείες θρέψης και λάμψης που αναδεικνύουν ιδανικά το χρώμα.

Έχει υιοθετηθεί ήδη από σταρ όπως η Jessica Alba και η Jennifer Lopez που προτιμούσαν πάντοτε τις καστανές αποχρώσεις και τώρα τους δίνουν εντυπωσιακό twist με το Μάτι της Τίγρης. Περιττό να πούμε ότι το Instagram έχει κατακλυστεί ήδη από τους μιμητές τους, ενώ ο κόσμος της μόδας έχει επίσης δώσει την έγκρισή του, μια που το καινούριο style ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα χρώματα.

 

Actress and singer Jennifer Lopez arrives for the "Ice Age: Collision Course" Friends and Family Screening at Fox Studios' Zanuck Theater in Los Angeles on July 16 , 2016. / AFP / VALERIE MACON        (Photo credit should read VALERIE MACON/AFP/Getty Images)

Για τέλειο αποτέλεσμα τα ανοιχτά Reflexe εφαρμόζονται με ελεύθερη τεχνική στα μαλλιά και οι καστανές ανταύγειες ακολουθούν. Ακολουθούν οι ανταύγειες με το ανοιχτό καραμελένιο χρώμα. Μια καλή “παρενέργεια” της βαφής σε αυτό το χρώμα είναι ότι οι ρίζες δεν επηρεάζουν την εντύπωση του φυσικού look.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here